Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

House of Cards: Trailer na nového Finchera


ikona
KarelR
david fincherhouse of cards
Kevin Spacey vs. prezident USA. 

Poslední film Davida Finchera jsme viděli skoro před rokem a zatím netočí další. Je to hřích? Vzhledem k tomu, že mluvíme o jednom z nejlepších režisérů současnosti, rozhodně! Fincher má ale v kapse polehčující okolnost - celý poslední rok totiž pracoval na třináctidílném seriálu House of Cards (jde o remake čtyřdílné britské minisérie z roku 1990), kterým hodlá streamovací služba Netflix začít soupeřit s HBO.

Směšné? Ani omylem. Už Fincherovo jméno jasně značí, že to Netflix myslí vážně, a první trailer to teď potvrzuje. Politické drama, ve kterém se zhrzený člen sněmovny (Kevin Spacey) postaví proti americkému prezidentovi, totiž vypadá jako komplexní a sebevědomé dílo, po němž se 1. února všichni uživatelé utlučou. Na net se navíc nahrnou všechny epizody naráz, a to by v tom byl čert, aby Fincherovi tenhle tah nevyšel.

Režisér Klubů rváčů nebo Social Network sice režíroval jen první dvě epizody. Zbytek ale vložil do rukou zkušených seriálových harcovníků a úzce na ně dohlížel, takže můžeme pořád čekat prvotřídní kvalitu. Pamatujte si - House of Cards, 1. února 2013. Tohle bude chtít minout málokdo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace