Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Reality Show: Zvraty a Moskva


ikona
JAn_G
reality show
Je těžší číst azbuku, nebo blbnout s aquabelami? A jak je to s poctivostí ruských taxikářů?  

Souhrny ze zahraničních reality show na TVZone.  

Amazing Race S21E07
Šest týmů zbývá a adrenalin stoupá. Ryana s Abbie začíná přepadat paranoia a jsou přesvědčeni, že minimálně tři z pěti dvojic jim jdou po krku. Z Istanbulu, města, kde se schází Evropa s Asií, se tentokrát soutěžící přesouvají do chladné a vlhké Moskvy. Hned na letišti se týmy rozcházejí a po dvou skupinách cestují třemi odlišnými lety. Zatímco první dvě letadla se vydala na cestu včas, třetí spoj, kterým cestovali Abbie s Ryanem a farmáři Josh s Brentem, měl značné zpoždění a oba týmy zmeškaly přestupné letadlo ve Frankfurtu. To znamená, že oproti ostatním týmům budou mít více než desetihodinové zpoždění.

 

Moskevský de-tour se ukázal vskutku výživným. Soutěžící se buďto museli prohrabávat v archivech Státní knihovny a hledat knihy podle azbuky, nebo společně s profesionálními plavkyněmi zvládnout číslo v synchronizovaném plavání. Lexi s Treyem se po čase podařilo azbuku zdolat, James s Abbou si to nakonec rozmysleli a přidali se ke zbývající dvěma týmům na plovárně. Po nespočtu pokusů se z bazénu dostali jak kluci z Chippendales, tak dvojčata Natalie a Nadya. Nakonec se trenérka smilovala a pustila i rockery právě v okamžiku, kdy se poslední týmy dostaly do Moskvy. Zatímco na plovárně vydávaly své zbývající síly, James s Abbou zjistili, že jim taxikář ujel i s osobními věcmi, včetně Abbova pasu. Což znamená jediné - bez cestovních dokladů je Phil do další etapy nepustí. A celé tohle drama bude pokračovat až příští týden. (Jan_G)

Survivor S25E09
25. řada Survivora je čím dál lepší. Aktuální epizoda byla opět infarktová a navíc jsme se konečně dočkali prvního kroku k poražení „osy zla“ z původního kmene Tandang. Nejprve to vypadalo, že Lisa konečně prozřela, když se na ni její oponenti pro její předchozí hlasování proti nim nezlobili, zatímco její spojenci se k ní chovali jako k onuci, jako obvykle. Následovala soutěž o vynikající odměnu, kdy mohli vítězové přivézt učebnice a hračky pro děti do jedné místní vesničky. Nikdo z původního Tandangu se výletu neúčastnil, a tak Lisa doma na pláži vytrvale sklízela další kritiku.

 

Následně se na ní pokoušel zapracovat ještě vynikající řečník Penner, kterému se tentokrát v soutěži o imunitu zvítězit nepodařilo, a tak byl žhavým kandidátem na vyřazení. Hlasování bylo hodně těsné, Lisa i po všech ústrcích a přesvědčování zůstala loajální svým původním spojencům, ale naprosto překvapivě podpořil Pennerovu skupinu Mike Skupin, a tak se domů poroučel Artis. Partička šikanérů se tak začíná rozpadat a kontrola nad hrou se pomalu přesouvá do rukou mnohem sympatičtějších outsiderů! (Anarvin)

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace