Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sitcomový výběr: Vychovávat Hope a Suburgatory


ikona
Spooner
sitcomový výběr
Rodina, kam se člověk podívá. 

Sitcomový výběr je rubrika, se kterou byste se měli na TV Zone setkávat každou středu. Pokusíme se vám v ní přiblížit to nejdůležitější, co se během uplynulého týdne stalo v nejsledovanějších amerických sitcomech – což momentálně znamená zhodnocení návratu Modern Family, Vychovávat Hope a Suburgatory.

 

Modern Family S04E08

Jak to tak vypadá, z návratu Haley ze školy domů zatím nakonec nic nebude. Dívčina se na koleji stále drží, v nové epizodě si tak opět musíme vystačit bez ní. Vadí to ale? Dvě slova: Matthew Broderick! Tvůrci sitcomu přizvali hereckého veterána na plac a obsadili jej do jedné velice netypické role. Kvůli momentu překvapení určitě nestojí za to, prozradit více, těšit se však můžete na povedené blbnutí v páru s Philem, jenž má celý Dunphyovic dům výjimečně zcela pro sebe. Claire s Alex totiž odjíždějí na vědomostní soutěž a berou s sebou i Luka s Mannym. A zatímco rozdováděný kudrnatý blázen si skopičiny neodpustí ani při příležitosti tajného vniknutí na Bar Micvu, Gloriin syn se seriózně pochlapí a vypadá to na první vážnou lásku. Neurazí ani Mitchellovo slídění kolem problémů svého otce či Cameronovo láskyplné dekorační překvapení - aktuální díl Modern Family se prostě zase jednou povedl! (Davies182)

 

Vychovávat Hope S03E07

Tradiční americký zapadákov se dočkal svého každoročního oblíbeného ředkvičkového festivalu (ano, čtete správně) a naše buranská tam nemůže chybět. Kromě klasické veselice se zde totiž rozjíždí soutěž o nejvíce prodaných čokolád a Jim s rodinou chtějí hlavní cenu vyhrát pro Hope, ať to stojí, co to stojí. A my se po delší době konečně dočkáme opravdu povedené epizody, ve které vtipné situace fungují na jedničku a ve které si navíc tvůrci vtipně pohráli s klišé gangsterských filmů a z oblíbeného žánru si udělali celkem fajn legraci. I když na druhou stranu takový kůň v posteli už je přece jenom dost ohraný. Celá epizoda ale rychle uteče, babča se navíc zase zapojí do děje a i těch pár slabších gagů člověk tvůrcům odpustí.  Kdyby se na podobné úrovni držel i zbytek série, asi by se nikdo nezlobil.

 

Suburgatory S02E05

Po těch několika trhlých epizodách to byl tentokrát až překvapivě vážný díl. Ne, že by jste se nezasmáli, možní to bude právě naopak, jen samotná zápletka tohoto dílu se věnovala vážnějším tématům než ty předchozí. Tessa se totiž stále snaží setkat se svou matkou, což nebude jen tak, navíc George z toho taky není zrovna nadšený. V Chatswinu se ještě ke všemu schyluje ke Dni díkůvzdání a to s sebou samozřejmě nese řadu podivných situací. Nejhůř na tom ale bude zřejmě Lisa. Její rodiče si pozvali na slavnostní večeři Malika a zdá se, že si ho oblíbili. Obzvlášť Sheila. Po několika slabých epizodách se vrací příjemné a místy i vtipné Suburgatory, které sice chvílemi až moc tlačí na pilu a posunuje se do polohy, na jakou nejsme zatím příliš zvyklí, ale ve výsledku by mohla seriálu slušet. (Dr. Z)

 

Sledujete nějakou pecku, která nám tu chybí?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace