Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dr. House kapitánem?


ikona
Spooner
house
Kam zamíří představitel populárního doktora? 

Seriálový fenomén jménem Dr. House asi nemusíme dlouze představovat ani člověku, který žil posledních několik let mimo civilizaci s opicemi. Hláškující doktor byl totiž tím správným televizním hitem, který si oblíbily všechny generace a jehož odchod do seriálového důchodu hodně fanoušků zabolel. Z výborného Hugh Laurieho, talentovaného avšak do té doby trochu přehlíženého herce, udělal seriál přes noc hvězdu, jehož další projekty diváci se zvědavostí vyhlíží. Talentovaný všeuměl ovšem prohlásil, že si dá od herectví na chvíli pauzu, zvláště od toho televizního.  Chtěl se totiž více věnovat svým dalším projektům. Vypadá to ale, že šlo zase jednou o plané žvásty a oblíbeného herce uvidíme zpátky v televizi dříve, než jsme čekali.

Představitel kulhajícího hláskaře si totiž s největší pravděpodobností zahraje v připravovaném pirátském seriálu NBC, Crossbones. Uznávaný britský herec zde ztvární proslulého piráta Edwarda Teache, neboli Blackbearda. Příběh nás pak zavede do roku 1715, ve kterém tento obávaný pirát velí hordě zlodějů a ostatním kriminálním živlům a svou nekalou činností značně komplikuje život poctivým obchodníkům. Na jeho stopu je proto vyslán Tom Lowe, který se má dostat do blízkosti pirátského bosse a co nejdříve ho sejmout. Čím více ovšem najatý atentátník poznává místní zločinecký ráj, ve kterém hrdlořezové žijí, tím více ho zdejší komunita uchvátí. Zabití Blackbearda tak pro něj nakonec nebude zas takovou prioritou. Námět je to opravdu zajímavý a na NBC i docela ambiciózní. Role obávaného piráta by pak mohla Lauriemu hodně sedět a po několika letech kulhání v nemocnicích by to mohla být příjemná změna.  Celý projekt bude mít navíc na háku Neil Cross, tvůrce výborné britské kriminálky Luther (třetí řada se mimochodem začala před pár dny natáčet). Zvučná jména se zkrátka začínají hromadit před i za kamerou. Tak snad nás Hugh Laurie nezklame ani při své druhé seriálové štaci.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace