Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerové okénko: Novinky na NBC


ikona
Spooner
trailery
Bude se mstít, zpívat a prezidentovat. A Strážce pořádku bude zase střílet. 

Týden se nám s týdnem sešel a na internetu se nám mezitím vyrojilo opět dost zajímavých upoutávek, které rozhodně stojí za povšimnutí. Nechybí mezi nimi dvě midseason novinky ze stáje NBC a také osvědčení matadoři v čele s Justified či stále více nahláškovaným seriálem Suits.

1600 Penn
A hned na začátek mám pro vás dobrou zprávu. Bill Pullman bude zase za prezidenta! Tentokrát ale nebude ve stíhačce kosit emzáky a odříkávat u toho patetické proslovy. V novém komediálním seriálu bude muset kromě svého úřadování a řízení země zvládnout také svoji vypečenou rodinku, což už podle prvních upoutávek bude možná ještě těžší, než ono zúčtování s alieny. Žádná politická satira nás nejspíš nečeká, ale příjemného rodinného sitcomu bychom se snad dočkat mohli.

Deception
Také NBC chce mít svůj Revenge. Přesně do téhle věty by se dal shrnout první trailer na nový kriminální seriál NBC, Deception. I v něm se totiž hlavní hrdinka, mimochodem mladá policistka, infiltruje do bohaté rodiny, aby zjistila, kdo zabil její kamarádku. Kromě kriminální zápletky samozřejmě dostaneme i nějaká ta tajemství, intriky a nesmí se zapomenout také na lásku. Tohle může dopadnout všelijak, ovšem po první upoutávce to vypadá spíš na velkou nudu s nevýrazným obsazením. No uvidíme.

Smash Season 2
Kromě dvou novinek se však na NBC vrátí také muzikálový hit loňského roku. Už podle první dosti dlouhé a utahané upoutávky je jasné, že se zde bude opět zpívat z plných plic a fanoušci muzikálů si asi přijdou na své. K hereckému ansáblu se navíc přidala také Jennifer Hudson, majitelka Oscara a nezaměnitelného hlasu. Po pěvecké a herecké stránce nás tedy asi opět žádný průser nečeká.

Justified Season 4
Hned na začátku ledna se na obrazovky vrátí také náš oblíbený ostrostřelec Raylan Givens ve výborném podání Timothy Olyphanta. A jak už tak bývá u téhle série zvykem, z prvních dvou teaserů se zase dozvíme velký prd. Onu seriálovou atmosféru však umí tvůrci celkem slušně navodit i v pouhých patnácti vteřinách. Na druhou stranu ale mohl Olyphant nějakou tu suchou hlášku přece jenom pronést.

Suits Season 2
Ano, zase zde máme Kravaťáky. Oblíbený seriál od USA Network se nám totiž i minulý týden připomněl ve velmi stylové upoutávce, ve které se hláškami a hlavně úžasnou Donnou nešetří. Takže fanoušci budou spokojeni i tentokrát.

Jaký trailer vás tento týden nejvíce zaujal?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace