Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dva a půl chlapa v problémech


ikona
Spooner
dvamen
Oblíbený sitcom už je zase v průseru. A je u toho Satan! 

Jak všichni dobře víme, sitcom Dva a půl chlapa patří mezi nejúspěšnější seriály současnosti. Bohužel ale patří i mezi ty nejproblémovější. O skandálech Charlieho Sheena a jeho následném nekompromisním vyhazovu už ví i naše babičky a letošní prodloužení smlouvy Ashtona Kutchera také trvalo trochu déle, než se čekalo. Problémy hitu CBS však ještě zdaleka nekončí a o další skandál se postaral nejmladší člen seriálu, představitel Jakea Agnus T. Jones.

Ten si totiž v této internetové náboženské zpovědi pustil hubu na špacír a nenechal na populárním sitcomu nit suchou. Mladý herec se ve videu svěřuje, že už v Dva a půl chlapa hrát nechce, a že by se na tento seriál měli diváci co nejrychleji přestat dívat a nezaplňovat si tak hlavu takovými zvrácenostmi. Herec, který je v posledních měsících čím dál více nábožensky založený, nešetřil ostrými výrazy ani pak a zmínil se například, že nechce svým účinkováním přispívat Satanovu plánu. Zkrátka žádnou pěknou reklamu sitcomu neudělal. Navíc jsou to dosti odvážná slova na někoho, kdo si účinkováním v seriálu nastartoval kariéru a za jednu natočenou epizodu na jeho účet naskočí přes tři sta tisíc dolarů. Další skandál je prostě na světě a teď už jen zbývá čekat, jak se ke zpovědi neposlušného herce vyjádří tvůrce seriálu, Chuck Lorre. Jak ho ale tak z předchozích zkušeností známe, tak hrozba vyhazovu ze seriálu je až nebezpečně vysoká.

Co myslíte o nejnovější kauze vy? Měl by dostat nejmladší člen party padáka, a nebo už by měl seriál radši skončit úplně?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace