Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Návrat do Vodního světa


ikona
Spooner
svet
Polozapomenutý film se dočká seriálové podoby. 

Film z devadesátých let Vodní svět si asi ještě většina z vás pamatuje. Ambiciózní projekt režiséra Kevina Reynoldse, ve kterém  Kevin Costner proplouvá zaplavenou zemí a snaží se přežít, byl nejdražším snímkem své doby. Bohužel byl ale také jedním z největších kasovních průšvihů konce tisíciletí a nad Costnerem se po tomto filmu začínala symbolicky zavírat voda. Po filmu samotném dneska navíc také nikdo moc neštěkne a divák si z něho pamatuje v podstatě jen ďábelského Dennise Hoppera, nesympatickou dětskou herečku a velké množství vody. Námět ovšem měl a vlastně stále i má co nabídnout. A hoši z kabelovky Syfy se ho nebojí využít.

Jmenovaná stanice totiž chystá seriálovou verzi polozapomenutého snímku. Není to  sice zatím stoprocentně jisté, jelikož televize se ještě musí domluvit na právech s Universal Pictures, ale již teď je jasné, že v Syfy mají o Vodní svět regulérní zájem. Bohužel nic víc se zatím o připravovaném projektu neví. Zda se tedy bude jednat o remake, volné pokračování filmového příběhu nebo zda si půjde seriál zcela svojí cestou, ještě nějaký pátek vědět nebudeme. Vodní svět má však i přes svůj kasovní neúspěch rozhodně co nabídnout. Kabelovce Syfy by se navíc nějaký ten úspěšný seriál na motivy filmu rozhodně hodil. Od konce úspěšných seriálů na motivy Hvězdné brány přece jenom už nějaký čas uběhl. Tak uvidíme, jak se sci-fi hochům povede zadaptovat další filmovou značku.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace