Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Reality Show: Amsterodam a pikle


ikona
JAn_G
reality show
Které letiště je nejhorší na světě? A může hromada jídla člověka připravit o hromadu peněz?  

Souhrny ze zahraničních reality show na TVZone.  

Survivor S25E11

Jedenáctá část zápolení na Filipínách působila z počátku jako další poměrně jednoznačná záležitost. Jen co trosečníci dorazili z poslední kmenové rady, začala Abi opět ostatním lézt důkladně na nervy. Všichni tak byli přesvědčení, že se tentokrát zbaví ukňourané budižkničemu a mezi sebou si to vyřídí potom. Jenže ouha. V trosečnické aukci se koalice tak soustředila na nákup jídla, až Abi podcenila. Ta si peníze syslila a vydražila si výhodu do příští soutěže o imunitu, ve které se tak automaticky posunula do finálního kola.

 

Všichni ji i nadále podceňovali, jenže drobná Brazilka poprvé za celou sezonu vydala při soutěži maximální výkon a nezatížená únavou z předchozích kol těsně zvítězila. Ostatní tak museli zvážit, koho se zbaví místo ní a nakonec to schytal chudák Penner, kterého se stále všichni báli jako nejobratnějšího stratéga. Soutěž tak přišla o jednu z nejvýraznějších osobností, ale ještě ani zdaleka nekončí. Do konce zbývají tři epizody a čas, kdy se koaliční partneři začnou masakrovat mezi sebou navzájem, se blíží. (Anarvin)

Amazing Race S21E09

Devátá etapa odstartovala a s ní i pětice posledních týmů. A protože počet soutěžících neúprosně klesá, stupňuje se i napětí a jakýkoli prohřešek proti druhým se stává setsakramensky osobním. Z ruské metropole se týmy přesouvají do Amsterodamu, každý s jinou leteckou společností a každý s jiným mezipřistáním. Abbie s Ryanem se i přes stále živé vzpomínky rozhodli pro let přes Frankfurt, ale pro případ jakýchkoli potíží si zajistili i místa ve druhém letadle. Frankfurtské déjà vu na sebe však nenechalo dlouho čekat. Do navazujícího letadla je nevpustili kvůli problémům s check-inem a jak se ukázalo, ani záložní plán nevyšel tak, jak oba původně předpokládali. Druhé letadlo se totiž potýkalo s technickými problémy a nakonec bylo označeno jako neschopné letu.

 

Dvojčata ze Srí Lanky využily své vedoucí pozice a pustily se do fast-forwardu, který je katapultoval na první místo etapy. Na záda jim dýchali kluci z Chippendales, kteří dostáli dohody s Natalie a Nadyou, Treyem a Lexi, a při dvojitém u-turnu zvolili Ryana s Abbie. Taktizovali i Lexi s Treyem a postarali se o to, aby Ryan s Abbie nemohli u-turnovat farmáře, s nimiž se potkali na amsterodamském letišti a opětovně plánovali společné dokončení etapy. V dojemném finále tak Ryan s Abbie museli soutěž opustit. (Jan_G)

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace