Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálová nálož: Homeland a Nashville


ikona
Spooner
seriálová nálož
Tentokrát jen dvě dramaty. Díky, krocani. 

 S krátkým hodnocením čerstvých dramatických hitů na poli seriálů se od teď budete setkávat v rubrice Seriálová nálož. Tentokrát tu najdete pouze Nashville a Homeland. Časem se pochopitelně bude obsah rubriky měnit, některé seriály přibudou, některé zmizí, prostě podle atraktivity samotných seriálů nebo televizního programu.

 

Homeland S02E09

A začínáme mířit do finále. Děj se začíná opět více komplikovat, až ani není podivem, že seriál zamíří do třetí a dokonce i čtvrté sezóny. Jednak zde máme hlavní zápletku s Brodym, Carrie a hrozícím teroristickým útokem – ta se ještě vygraduje od konce minulého dílu, kdy je Brody unesen a vyslýchán Abu Nazirem. Zajímavé vyprávění pomocí flashbacků po jeho návratu nám odhalí, že terorista chystá útok na slavností návrat amerických vojáků z Iráku. Tomu se musí zabránit – na jaké straně však stojí Brody, stále nevíme. Mimo klíčového zajetí Royi na konci dílu se začíná také řešit minulost agenta Quinna, u něhož Saul odhalí, že možná není tím, kým se zdá být, a možná pracuje pro někoho úplně jiného než CIA. Tato situace naráží na známý fakt, že mezi agenty a špiony, nikdo nemůže věřit nikomu. Příslib do dalších sezón dává také milostné vzplanutí mezi Jessicou a Mikem potom, co jsou odvedeni kvůli hrozícímu se nebezpečí do safehousu. Tři epizody do konce sezóny každopádně míří k něčemu velkému a snad i trochu kontroverznímu, v čemž by si seriál mohl zlepšit reputaci oproti zpackanému poslednímu dílu první série. Těšíme se. (mcb)

 

Nashville S01E07

Situace, na kterou se těšila asi většina fanoušků seriálu (pokud už tedy po sedmi dílech nějací jsou), konečně nastala. Dočkali jsme se totiž první pořádně konfrontace Rayny s Julliette, které jsou nahrávací společnosti donuceny spolupracovat a zazpívat duet. To se samozřejmě neobejde bez hádek. Následně se ovšem ukáže, že i dvě zapřísáhlé nemesis spolu umí víceméně držet za jeden provaz. Čekání na jejich první větší konfrontaci pak rozhodně stálo za to, protože rivalita mezi zpěvačkami opravdu funguje, dialogy jsou výborně napsané a u celé linky se budete bavit. Tvůrci tak dokazují, že pokud se bude seriál točit převážně okolo hudby a souboje Rayny s Julliete, tak rozhodně mají co nabídnout. Politická linka se navíc začíná také pěkně rozjíždět a v následujících dílech bude hrát zřejmě velmi podstatnou roli. Pokud budou zpěváci z Nashvillu předvádět tak výborné výkony i nadále, tak si to obnovení pro další sezónu zaslouží.

 

Homeland je tak super!

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (6)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace