Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pokračování The Killing dostalo zelenou


ikona
Spooner
killing
Oceňovaná kriminálka se dočkala velkého zvratu. 

Temný seriál The Killing rozhodně patří mezi nejlepší kriminální počiny posledních let. Výborná atmosféra a pečlivě budovaný příběh dokázal, že tento seriál od AMC nebude jen tak obyčejným remakem dánské pecky. I přes chválu kritiků a oblibu fanoušků ale druhá sezóna svou sledovaností dvakrát neoslnila. Linie okolo vraha Rosie Larsenové byla navíc vyřešena a nikoho tak moc nepřekvapilo následné zrušení seriálu ze strany čím dál zvučnější kabelovky. Ani vystavená stopka však neznamenala pro seriál konec. Fanoušci a jeden z hlavních představitelů seriálu Joel Kinnaman totiž stále doufali v pokračování a okolo projektu začala kroužit konkurence. Nejblíže k obnovení seriálu měl Netfix, ovšem nyní přišel překvapivý twist, pro tuto kriminálku jako stvořený, a všechno je zase úplně jinak.

Třetí sezóna totiž nakonec vznikne na mateřské stanici AMC, která před pár dny opět povolala zpět scénáristy a tvůrce seriálu, aby na svém seriálovém dítku začali ihned pracovat. Je to trochu šokující výsledek, protože před pár týdny to ještě vypadalo na jasnou koupi ze strany Netfix. Lidem z AMC ovšem asi nakonec došlo, jakou kriminální pecku mají v ruce a dají tak projektu ještě jednu šanci. Fanoušci seriálu tak můžou být po měsících nejistoty konečně v klidu. Teď už jen zbývá doufat, že scénáristé nezklamou a poradí si se sepsáním nového příběhu již bez pomoci dánského předobrazu. Nic jiného jim ostatně nezbývá.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace