Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Reality Show: Zvraty a pohoda


ikona
Anarvin
reality show
Jak se dá flákat v Amsterodamu? A kdo taktizoval, až přetaktizoval?  

Souhrny ze zahraničních reality show na TVZone.  

Amazing Race S21E10

Zbylá čtveřice soutěžících tentokrát cestuje z Amsterodamu až do španělské Barcelony. A protože z katalánské metropole se museli nočním trajektem přesunout na Malorku, týmy, které se dostaly do Barcelony v dopoledních hodinách, si mohly dopřát trochu klidu a užít si pořádné mořské koupele. Na ruku šla tato časová prodleva i outsiderům Joshovi s Brentem, jež byli konečně s to dohnat své soupeře.strovní road-block i detoury připomínaly spanilou jízdu a nesly se v duchu tradičního ticha před bouří. Týmy byly v jednotlivých překážkách poměrně vyrovnané a soutěživost tentokrát postrádala veškerou agresivní hru o čas. 

 

Nejvíce však překvapili právě farmáři, kteří chytli svou druhou mízu a probojovali se rovnou na třetí místo. Slovy Natalie, „jsou to přece gayové a jsou super-připravení“. Dvojčata, díky své neschopnosti plynulého řízení auta, zůstaly pozadu a do cíle dorazily jako poslední. Desátá etapa ovšem nebyla eliminační a ve hře tak zůstávají i nadále. Samotná bouře přitáhne až příští týden v podobě dvouhodinového finále. Všechny týmy si zachovávají svou sebejistotu a přehnané ambice, ale vítěz může být jen jeden. (Jan_G)

Survivor S25E12

Po vyřazení Pennera se zdálo, že před sebou máme poněkud předvídatelnou epizodu. Čtyřčlenná koalice, složená z Malcolma, Denise, Skupina a Lisy, mohla v klidu vyloučit v soutěžích nebezpečného Cartera či otravnou Abbie a soupeření mezi sebou odložit na později. Jenže při návštěvě rodinných příslušníků vtloukl mladší bratr Lise do hlavy, že přijela hrát a vyhrát, a tak by měla vyhodit Malcolma. Hezky teď, dokud to nečeká, zvlášť když je příště poslední kolo, kdy může použít svou tajnou imunitu a vyloučit ho tedy nepůjde.

 

Všichni ostatní spojenci souhlasili, jenže Malcolm jako na potvoru vyhrál soutěž o imunitu, a tak se nakonec opravdu rozhodovalo mezi Carterem a Abbi. Ta se snažila předstírat, že našla tajnou imunitu, ale ve skutečnosti ji zachránilo především to, že je v soutěžích naprosto neschopná a nemá šanci vyhrát ani celkově, a tak se ze hry poroučel mladičký naiva Carter. (Anarvin)

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace