Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp, kníže a tenis


ikona
Dr.Z
krausšíp
Jaká zvířata má doma Vanda Hybnerová? Jak vypadá Davisův pohár? A co je zač Miss Earth? 

Karel Šíp v úvodu své Všechnopárty poukázal na případy některých lidí, kteří se prostě sbalí, odstěhují se z města a usadí se na venkově, kde zřejmě žijí svůj farmářských sen.

Přesně tohle udělala herečka Vanda Hybnerová. Takže na začátku se hlavně věnovali všemožným zvířatům, které v té své malé zoo mají. Pak se dokonce chvíli bavili i o herectví a o dojíždění z Vysočiny do Prahy. Ke konci se ale spíš zaměřili na dětství, otce Vandy Hybnerová a jejich společné účinkování, nezapomněli zmínit také její současné projekty.

Druhým hostem byl textař Ivo Plicka. Jméno na první pohled asi moc lidem nic neřekne, ale když vám řekneme, že napsal slova k písním jako Já budu chodit po špičkách nebo Povídej, tak už by mohl být některým povědomý. S Karlem Šípem se bavili hlavně o spolupráci se zpěvákem Petrem Novákem, o emigraci a o čtyřech manželstvích, jimiž si Plicka prošel.

Šípovo sportovní okénko dnes vyplnila atletka Jiřina Svobodová. Vyplnila ho povídáním o vztahu a manželství s překážkářem Petrem Svobodou. Zaměřili se i na výkony Svobodové z poslední doby, zvlášť na olympiádu v Londýně.

Jan Kraus se po delší zaměřil místo politiky na bulvár a v úvodu si řekl svoje ke vztahu Libuše Šmuclerové a Dominika Haška. Obzvláště ho pak zajímalo, proč se asi aféra ředitelky největšího bulvárního vydavatelství u nás obešla bez většího zájmu médií.

Jako první přišli vítězové letošního Davisova poháru Radek Štěpánek a Tomáš Berdych. Oba tenisté si slavnostní příchod pořádně užívali a po úvodních gratulacích, začali odpovídat na dotazy typu: o čem se ve čtyřhře radí, podle čeho si vybírají míčky nebo co si myslí o hekání. Korunu všemu pak nasadil videozáznam, jak se u Krausů doma sleduje Davis Cup.

Dalším hostem byl Karel Schwarzenberg. Jana Krause zajímalo, co si ministr zahraničních věcí myslí o zmatku, který nastal při sčítání podpisů u některých prezidentských kandidátů nebo jaký má názor na novou ministryni obrany. A vzhledem k tomu, že Karel Schwarzenberg také kandiduje na prezidenta, následovaly jako obvykle otázky testující znalosti a schopnosti budoucí hlavy státu až na samý okraj možností.

Posledním hostem byla vítězka Miss Earth Tereza Fajksová. Kraus se vyptával, jak se tahle soutěž krásy liší od těch ostatních a co taková Miss Earth pak dělá.

Ničím ze standardu nevybočující Všechnopárty místy sice dokázala pobavit, ale jinak to byl těžký průměr. Naopak Show Jana Krause v pátek večer nasadila těžký kalibr a vyplatilo se podívat na všechny tři respektive čtyři hosty.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace