Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálová nálož: Chicago Fire a Fringe


ikona
KarelR
seriálová nálož
Požárníci a záhady. 

S krátkým hodnocením čerstvých dramatických hitů na poli seriálů se od teď budete setkávat v rubrice Seriálová nálož. Tentokrát tu najdete Fringe a Chicago Fire. Časem se pochopitelně bude obsah rubriky měnit, některé seriály přibudou, některé zmizí, prostě podle atraktivity samotných seriálů nebo televizního programu.

Chicago Fire S01E10

Michael Gilvary. Přesně tak se jmenuje pisálek, který do stále lepšího (fakt!) hasičského seriálu jako první namontoval dechberoucí cliffhanger. To jen na okraj, aby se náhodou neřeklo, že nové drámo ze stáje NBC neumí pracovat s napínavými twisty. Umí. V epizodě s názvem Merry Christmas Etc. jsou hoši z oblíbené stanice nařčeni z krádeže diamantů během zásahu, Cruz nadále řeší gangsterské problémy svého mladšího bratra Leona a Severideova závislácká linie na sebe pomalu ale jistě začíná nabalovat (ne)čekané oběti. Mimo jiné. Osobně je pro mne permanentní záhadou, jak bravurně, nenuceně se tvůrcům Chicago Fire daří mixovat akci (výjezdy) a dialogy (osobní trable hrdinů). Zatím jsme kupodivu nezkřížili cestu nedůležitým či nudným pasážím, duo Brandt & Haas tak od začátku očividně vědělo, do čeho jde - vize je důležitá! Další týden za námi, další palec nahoru; u TV se opět společně setkáme 2. ledna ve speciálu plném výjezdů ke kostem v krku a popáleninám od prskavek.

 

Fringe S05E09

V minulé epizodě se dořešila Peterova přeměna na pozorovatele, a tak se do centra dění dostává Walter, ze kterého se postupně stává opět ten krutý muž, kterým byl před operací mozku. Aby přeměně zabránil, chce se nechat operovat od Niny Sharp a na operaci se „připraví“ polykáním LSD. Ve svých halucinacích pak postupně zápasí se svým bývalým já a odhaluje svůj potenciál k bezohlednosti a krutosti. Peter a Olivia mezitím sledují signál z tajemného rádia, které týmu přenechal Donald, a nakonec vypátrají dětského pozorovatele, který se sice přidá k týmu, ale nemluví. Bude právě on klíčovým hráčem v bitvě proti svému druhu? (Anarvin)

 

Běží ještě některý z "vašich" seriálů?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace