Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp, vědci a playmates


ikona
Dr.Z
krausšíp
Jaký je chemický vzorec lásky? Jak náročené je dělat svlíkací zprávy? A umí Jan Kraus orientální tance? 

Úvod Všechnopárty nebyl nikdy zvlášť zajímavý. Karel Šíp představí prvního hosta, pronese jeden dva špatné vtipy a tím to hasne. Přesně takhle suše by se dalo popsat i pár úvodních minut poslední letošní všechno párty. Kromě toho, že prvním hostem bude vědec, jsme si ještě vyslechli dva opravdu tragické fóry.

Prvním hostem byl předseda Akademie  věd prof. Ing. Jiří Drahoš, DrSc., dr. h. c. Původem chemik vysvětlil, proč si tenhle obor vybral, jaké chemické pokusy dělal doma a co všechno vykouzlil pomocí Malého chemika. Dokonce se rozebíral chemický vzorec lásky. Samozřejmě musela přijít řeč i na financování vědy u nás, jednání s premiérem nebo s kolegou chemikem z ministerstva financí. Na závěr rozhovoru se Karel Šíp obrátil na Petra Nečas, aby se ještě pokusil někde najít 95 milionů, které budou jinak v příští roce české vědě kvůli utahování opasků chybět.

Dalším hostem byla už trochu vyhaslá hvězdička ze Superstar Vlasta Horváth. Rozpovídal se o slávě vzešlé z účinkování v téhle pěvecké soutěži a hlavně o tom, jak moc velké problémy mu působí jeho romský původ. Nechyběly ani plány do budoucna a nové písničky.

Až ze Slovenska přijel poslední host, kterým byla herečka Zuzana Kronerová. Tedy se vzpomínalo na Jozefa Kronera, dětství,herecké začátky a jak ji rodiče odrazovali od této profese. To nejlepší však přišlo, když Zuzana Kronerová popisovala, jak se seznámila se svým manželem na horách.

Show Jana Krause v pátek oslavila sté výročí a zřejmě u téhle příležitosti si Jan Kraus do své talk show pozval pouze ženy. Konkrétně dvě playmate a jednu břišní tanečnici.

První playmate byla z Česka. Dominika Mesarošová ukázala svůj kalendář, svěřila se, kolik už má plastických operací a prozradila, kterou část těla má na sobě nejraději.

Dalším hostem byla slovenská playmate Andrea Járová. Na úvod jsme mohli vidět ukázku ze Sexy sportu, kde se Járové svléká při čtení zpráv. Evidentně je to strašná věda, protože musíte správně načasovat odhazování svršků a čtení nedůležitých novinek ze sportu.

Posledním hostem byla Anna Mrázová, specialistka na orientální tance. Jednak představila svou profesi a také ukázala nějaké pomůcky. Kromě hada donesla Krausovi i něco na sebe a naučila ho pár pohybů.

Po prvních dvou hostech to vypadalo s Show Jana Krause hodně tragicky, někdo se na tyhle „modelky“ možná dívá rád, ale poslouchat se to nedá. Všechno zachránila až Anna Mrázová a její rychlokurz orientálního tance. Celý rozhovor by se pak dal zařadit mezi to nejlepší (ne-li úplně to nejlepší), co jsme za ten rok v primácké late night show viděli. Ve Všechnopárty se snad kromě Zuzany Kronerové nic zajímavého neurodilo a Šípova talk show tak posledním dílem potvrdila klesající kvalitu z předcházejících týdnů.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace