Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Máma místo geeků?


ikona
Mr. Hlad
anna farischuck lorremom
Tvůrce Dva a půl chlapa a Teorie velkého třesku chystá nový projekt s hvězdou Scary Movie 

Pokud bychom hledali v televizi krále sitcomů, nejspíš by to byl Chuck Lorre. Tenhle člověk má prsty ve starých peckách jako Roseanne, pět let dělal na sitcomu Dharma & Greg, ale jedním z nejdůležitějších televizních hráčů se stal až díky seriálu Dva a půl chlapa, který je tak populární, že bez problémů přestál i závislosti a blbé kecy Charlieho Sheena. Stejně se mu daří i s Teorií velkého třesku a Mike & Molly. Takže když přijde s nápadem na nový projekt, nejspíš má dveře všude otevřené.

O jeho novinku s jednoduchým názvem Mom má zájem CBS. Měla by být o svobodné matce které se podařilo vyřešit většinu problémů své vlastní minulosti a teď chce jen klidný život se svými prcky v Nappa Valley. Nezní to zrovna zajímavě, ale to ani sitcom o čtveřici geeků a jejich sexy sousedce. Lorre z těhle obyčejných zápletek umí zkrátka dělat hity. A ví to i Anna Faris, která se nechala ukecat pro hlavní roli. Její filmová kariéra je na tom tak nějak průměrně (Scary Movie a Alvin a Chipmunkové vs. Diktátor a Ztraceno v překladu), takže pořádný televizní hit jí nejspíš prospěje. A je jasné, že hity Lorre umí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace