Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálová nálož: Chicago Fire


ikona
Davies182
seriálová nálož
Do nového roku s požárníky. 

S krátkým hodnocením čerstvých dramatických hitů na poli seriálů se od teď budete setkávat v rubrice Seriálová nálož. Tentokrát tu najdete akorát Chicago Fire. Časem se pochopitelně bude obsah rubriky měnit, některé seriály přibudou, některé zmizí, prostě podle atraktivity samotných seriálů nebo televizního programu.

 

Chicago Fire S01E11

Po vánoční pauze pokračujeme přesně tam, kde jsme minule skončili. Doslova - což znamená, že od posledního záběru neuběhla v seriálovém světě chicagských požárníků ani minuta. Drsný cliffhanger z minula se tak dočká odpovídajícího završení, balení papírových kapesníčků se dnes výjimečně ujme hned ze začátku. Vše se opět točí okolo vystupňovaných emocí, asi nejvíce pak konečně postupuje linie s potížistou Severidem. Dále samé jistoty: Herrmann vámi pohne, Casey ochotně dělá Mirka Dušína, Gabriella se topí v nešťastné lásce... ale není už jí moc? I když potom úplný závěr aktuální epizody slibuje spíše růžovější pokračování, stejně se budeme koukat i příště. A už teď NBC přejeme ty sezóny klidně dvě. Nebo tři.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace