Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerové okénko: Ricky Gervais zase prudí


ikona
Spooner
trailery
Hank Moody představuje nové tváře, Ving Rhames operuje 

Vánoční svátky již máme za sebou, stromeček je vypelichaný, silvestrovský ohňostroj vybouchán, a tak je na čase konečně se kouknout na všechny zajímavé upoutávky, které uplynulé dny přinesly. A že je z čeho vybírat. Na své si tentokrát přijdou fandové slavného britského provokatéra, lékařských dramat nebo stylových pohledů do nedávné či hodně vzdálené historie. Takže vzhůru do toho.

Derek
Pilotní díl svého nového potenciálního hitu už nám sice Ricky Gervais před nějakým časem představil, celý seriál se k nám ovšem pomalu začíná blížit až teď. Příběh autistického Dereka, který se stará o obyvatele domova důchodců a má přitom po boku svého kámoše Karla Pilkintona, mě ale stále neoslovuje tolik, jako ostatní seriály britského prudiče. Nic na tom tentokrát nezmění ani celkem povedené nepovedené záběry na konci traileru. Ricky si však určitě to nejlepší nechává do seriálu, takže se nejspíš opět máme na co těšit.

Monday Mornings
Další obyčejné lékařské drama, jak jsme zvyklí? Možná ano, ale možná taky ne. Nový seriál kabelovky TNT sice bude sledovat osudy a životní i profesní pády několika chirurgů, důležitý zde ovšem bude onen prvek pondělního rána. To se totiž všechny postavy seriálu sejdou na konferenci, na které se budou zpovídat ze svých profesních rozhodnutí či selhání a bude u toho nejspíš pěkně dusno. Zpovídat je totiž bude charismatický Alfred Molina a mezi doktory bude tentokrát patřit překvapivě také věčný drsňák Ving Rhames. Projekt má navíc na starosti David E. Kelley, tvůrce Nemocnice Chicago Hope a Ally McBealové, takže zase tak obyčejné lékařské drámo bychom dostat nemuseli.

The Americans 
O novém špionážním dramatu stanice FX už jsme vás několikrát informovali. Seriál o osudech dvou ruských špionů ve Spojených státech už se pochlubil několika více či méně povedenými teasery, až po těchto dvou výborných trailerech se však můžeme začít naplno těšit. Oceňovaný Homeland totiž evidentně brzy získá silnou konkurenci.

Californication Season 6
Hank Moody nakročí do své poslední série již za pár dní, a tak je nejvyšší čas si představit nové, tentokrát dosti rockové, postavy. A opět se mají fanoušci zřejmě na co těšit. Všichni noví herci od půvabné Maggie Grace až po Marilyna Mansona si svou účast v seriálu evidentně hodně užili, David Duchovny je také stále ve formě a povedenému konci výborného seriálu zřejmě nic nestojí v cestě. Tak snad se opravdu zadaří.

Jaký seriál vás tentokrát nejvíce oslovil?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace