Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Leonardo Da Vinci vám nakope řiť


ikona
Mr. Hlad
da vinci
Jeden z největších umělců a vynálezců všech dob měl hodně drsný život. Alespoň to naznačuje první upoutávka na Da Vinci's Demons 

Zbývá jediná otázka. Proč se to nejmenuje Assassi‘s Creed? Máme tu renesanční Itálii, velkolepé stavby (snad se jim trikaři budou ještě trošku věnovat), velké spiknutí a padouchy z řad církve. No a pak je tu Leonardo Da Vinci, nad jehož podobou budou nejspíš historici hromadně zvracet. Ale fandy akce by potěšit mohl, to zase ano. Seriál Davida S. Goyera, scenáristy Batman začíná, se objeví na jaře na kabelovce Starz a vypadá to, že by mohlo jít o sympatickou podívanou, v níž dojde na intriky, krev, sex, nějaká ta tajuplná mystéria a akci.

Slavného umělce a vynálezce zastihneme v době, kdy je mu pětadvacet, nahání baby ve Florencii a zjišťuje, že právě on bude mít moc ovlivnit budoucnost. A tak vyrábí mechanické ptáky, létající stroje, kulomety a vůbec dělá věci, které by mohly být poměrně veselé. První dojem z Da Vinci's Demons je OK. Uvidíme, co přijde dál.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace