Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Fidel Castro míří do Magic City


ikona
Spooner
fidel
Opomíjená gangsterka ukazuje své trumfy pro druhou sezónu. 

První sezóna výborného seriálu Magic City sice hodně lidí minula obloukem, ti by však měli svoji chybu co nejdřív napravit. Vynikající retro seriál z konce padesátých let od televize Starz se totiž vyplatí sledovat nejen díky hvězdnému obsazení v čele s Jeffrey Dean Morganem, půvabnou Olgou Kurylenko a ďábelským Danny Hustonem. Výborná atmosféra, skvěle napsané postavy, napínavý příběh…to jsou ty hlavní důvody, proč byste měli této loňské novince dát šanci. A nabušený trailer na druhou sérii těch jich přidává ještě víc.

Nová upoutávka na nadcházející sezónu totiž ukazuje, že tvůrci tentokrát razantně šlápnou na plyn a boj mezi hoteliérem Ikem a mafiánským kápem Benem Diamondem nabere velké obrátky a vystřílí se u něj hodně olova. K obsazení se navíc přidá starý dobrý James Caan z Kmotra a do příběhu nám zasáhne i kubánský strýček Fidel, ke kterému se hlavní postava bláhově obrátí pro pomoc. Co na plat, tady jsou už asi další slova zbytečná. Těšíme se prostě moc.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace