Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálová nálož: Chicago Fire


ikona
Davies182
seriálová nálož
V Čechách je sice zima, ale v Chicagu začíná být pěkně horko... 

S krátkým hodnocením čerstvých dramatických hitů na poli seriálů se od teď budete setkávat v rubrice Seriálová nálož. Tentokrát tu najdete akorát Chicago Fire. Časem se pochopitelně bude obsah rubriky měnit, některé seriály přibudou, některé zmizí, prostě podle atraktivity samotných seriálů nebo televizního programu.

 

Chicago Fire S01E12

Neuvěřitelné se i nadále stává skutečností a oblíbení televizní požárníci pokračují v dramatické krasojízdě. Přehnaného patosu jsme se od dílu s klišoidním porodem na dálnici zatím nedočkali, a to je dobře. Ani ta růžová knihovna nedělá moc velkou paseku - právě naopak. Jak je to možné? No, tvůrci si totiž chytře spočítali, že když nezačnou s pusinkami na pracovišti hned v úvodu, ale až po několika odvysílaných hodinách, budou jim diváci vše snáž baštit. A pochopitelně to přesně tak funguje. Vztahům - jež jsou (ne)jasně načtrnuté - se dá věřit, poprvé se na scéně objevuje i zdánlivě neškodná žárlivost a hlavně naštvaný Boden, který na své stanici zamilované pohledy nevidí zrovna nejraději. O výtečné komediální vsuvky se nadále stará Herrmann, se Severidem je to čím dál tím nahnutější a neztrácejí se ani Caseyho rodinné trable, či rozpad Cruzovi osobnosti. A už jsem zmiňoval perfektní výjezd k havarovanému letadlu? Za tyhle kulisy a krvavý adrenalin smekám až hluboko nad zem! Nevídané. Takže nashledanou za tři týdny u dalších epizod, NBC totiž momentálně dělá prostor svým čerstvým mid-season projektům.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace