Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Třináctka je zadaná! Už zase.


ikona
Davies182
Jak se Olivia Wilde vzdaluje vlhkým snům svých fanoušků?  

Už je to tak, bohužel. Nejen ve Spojených státech začlo o víkendu hromadné strhávání plakátů z pokojů mnoha seriálových a filmových geeků. Ze stěn se v potrhaných papírových cárech poroučela do koše nebeská Olivia Wilde, nejznámější stále asi jako "Třináctka" z oblíbeného Dr. House, či Quorra ze sci-fi pecky TRON: Dědictví. Herečka totiž po nedávné vášnivé dovolené přijala žádost o ruku od svého hereckého kolegy, čeká ji tak již druhý manželský zářez. A kdo je tedy oním šťastlivcem?

Je jím hezounský slizoun (fakt si nemůžeme pomoct) jménem Jason Sudeikis - právě on nyní bude muset čelit nezměrnému internetovému haterství a útokům vražedných postraních pohledů ze strany kompletní mužské populace. Radši se zamkni doma, Jasone! Že vám Sudeikisovo jméno nic moc neříká? Není se čemu divit, tedy pokud se nepočítáte mezi pravidelné diváky například Saturday Night Live. Znát byste jej nicméně mohli z ne zase tak špatných komedií Týden bez závazků nebo Šéfů na zabití. No, co naplat. Snad to těm dvěma (ne)vydrží co nejdéle, za celou redakci TVZone přejeme rozněžněným hrdličkám i nadále spoustu divokého sexu, jímž se Olivia neuváženě chlubila před dvěma měsíci... auč. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace