Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Míří Fallout do televize?


ikona
Mr. Hlad
fallout
Dočkáme se seriálu z prostředí postapokalyptické Ameriky?  

Fallout je herní legenda srovnatelná i s takovým Doomem. Dnešní lidi mezi pětadvaceti a třiceti lety stále vzpomínají, jak se po postapokalyptické Americe proháněli desítky hodin týdně, ti mladší zase mohli vytvrdnout u novějších verzí, které se vzdaly izometrického pohledu, ale atmosféru a kvality zachovaly. Zkrátka je to klasika plná skvělé atmosféry, živoucích postav, napětí a skvělých příběhů. Jo a taky hodně zvráceného humoru, zkrátka je tu všechno, co bychom chtěli vidět v kině. V tomhle směru máme sice smůlu, ale zdá se, že když to půjde dobře, mohl by se Fallout podívat do televize.

Společnost Bethesda, kteréslavná herní značka patří, si totiž zaregistrovala ochrannou známku pro televizní pořad Fallout. To samozřejmě neznamená, že seriál vznikne, ale každopádně je to první krok k tomu, abychom se do americké pustiny mohli podívat. Fandů je hodně, postapokalyptická témata poměrně táhnou a příběhů, které by šlo vyprávět, se taky ve Falloutu najde spousta. Takže ano, jsme si vědomi toho, že k oficiálnímu oznámení nebo dokonce natáčení je pořád hodně dlouhá cesta, ale i tak sem s tím! A okamžitě zajistit Rona Perlmana jako vypravěče!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace