Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hanks a Spielberg letí do války


ikona
Mr. Hlad
hankshbomasters of airspielberg
Po Bratrstvu neohrožených a Pacifiku chystá HBO s Hanksem a Spielbergem další výlet do druhé světové 

Bratrstvo neohrožených je sice už dvanáct let starý seriál, ale pořád se bez nejmenších pochyb řadí k tomu absolutně nejlepšímu, co kdy televize nabídly. Osvobozování Evropy z pohledu příslušníků Easy Company mělo skvělé herce, obří výpravu, lidský rozměr i intenzivní akci. Seriál zkrátka slavil úspěch na všech frontách. Tři roky starý Pacific ho bohužel nezopakoval, ale pořád šlo o hodně nadprůměrnou podívanou. Teď se ale producenti Steven Spielberg a Tom Hanks rozhodli, že se do druhé světové vydají znovu. Ale kam? Po Evropě a Tichomoří to vypadá, že vzlétneme do vzduchu.

Projekt s názvem Masters of Air bude totiž adaptací knižní předlohy Donalda L. Millera, jejíž příběh vypráví o posádkách amerických bombardérů. To byli ti drsňáci, co létali nad Německo házet bomby a až do roku 1943 měli pouze dvacetiprocentní šanci, že se vrátí domů. U 8 AF létali i Clark Gable nebo James Stewart. V knížce ovšem nedojde jen na letecké souboje, ale i na to, jak zajatí piloti žili v nacistických lágrech. Miller nechal promluvit i skutečné veterány, takže v seriálu bychom se mohli, podobně jako v Bratrstvu neohrožených, dočkat i rozhovorů s lidmi, kteří u toho všeho doopravdy byli  Scénář má na starost Graham Yost, tvůrce Strážce pořádku, takže po téhle stránce by všechno mělo být OK. Teď už musíme jen čekat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace