Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hatfieldovi a McCoyovi: Druhé kolo?


ikona
Mr. Hlad
Oceňovaný a hvězdně obsazený western se vrátí do televize. Ale trochu jinak, než byste čekali 

Westernové drama podle skutečné události Hatfieldovi a McCoyovi se líbilo všem. Na History Channel na něj koukalo skoro čtrnáct milionů lidí, Kevina Costnera vrátilo zpátky do hry a Hollywoodu mu hned přihodil pár zajímavých rolí a fandové drsných westernů si taky spokojeně mručeli. Teď to vypadá, že si celý příběh dvou znesvářených rodin ještě jednou zopakujeme, stanice NBC si totiž objednala pilot k nové verzi. A když k nové, tak k úplně nové.

Zatím nepojmenovaný projekt totiž bude z příběhu Hatfieldových a McCoyových jen vycházet a děj se přesune do Pittsburghu jednadvacátého století. Právě tady začne po jedné šokující smrti konflikt dvou zcela odlišných rodin. Zatímco McCoyovi pochází z dělnické třídy, Hatfieldovi jsou považováni za elitu města. Ale když už jednou tekla krev, tyhle rozdíly nemají žádný význam a jde jen o to, kdo je tvrdší. Po letech míru začíná opět boj o vládu nad městem a okolím. Scénář píše John Glenn, tvůrce thrilleru Oko dravce, a pod produkci se podepíše mimo jiné Charlize Theron.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace