Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hank Moody bude chlastat dál


ikona
Spooner
californication
Jaké seriály se dočkají další sezóny? 

Ten Hank Moody je prostě nezmar. Dlouho to vypadalo, že se časy populárního hitu Californication pomalu blíží ke konci. Tvůrci i hlavní hvězda seriálu David Duchovny pořád mluvili o tom, jak bude šestá řada s největší pravděpodobností poslední a jak se jedna z nových vedlejších postav Faith dočká vlastního spin-offu. Jenže skutek utek. Půvabná Maggie Grace se svého seriálu nakonec nedočká a nyní navíc tvůrci podepsali s kabelovkou Showtime smlouvu na další sezónu trampot oblíbeného spisovatele. Hláškař Hank Moody tak bude klátit hromadu hezkých holek i příští rok. Někteří fanoušci možná budou lamentovat nad tím, že by jejich modla měla skončit, dokud si drží svoji kvalitativní laťku. To je ale tak všechno, co proti tomu mohou udělat. Sledovanost totiž stále roste a u Showtime si asi tuto dojnou, i když trochu přiopilou, krávu nenechají jen tak zaříznout. Na nové chlastací a postelové trampoty Hanka Moody se stejnak zase kouknou všichni.

Californication však není jediný hit, který si v posledních dnech vysloužil další sezónu. Showtime byl štědrý také ke svým dvěma dalším projektům. Nadále popíjet tak bude i William H. Macy ve čtvrté řadě seriálu Shameless a do třetice se můžeme setkat také s charismatickým Donem Cheadlem v House of Lies. Mnohem větší radost nám ovšem udělala stanice Cinemax, která si objednala druhou sérii své letošní novinky Banshee. A v tomhle případě je zatím sakra proč se radovat. Toto drsné a temné městečko z produkce Alana Balla, tvůrce Pravé krve, je totiž asi největším překvapením letošní mid-season a druhou sérii si již teď bezpochyby zaslouží. Tak snad nás Hank Moody a nekompromisní (ne)šerif Lucas Hood zvládnou potěšit i příští rok.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace