Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Top 5: Reklamy ze Super Bowlu


ikona
Spooner
reklamy
Penny z Big Bang Theory, Seth Rogen a Paul Rudd i Ďábel. Reklamy u SuperBowlu byly letos cool 

Ano, jako každý rok se toho při přestávkách Super Bowlu urodilo opravdu dost. Své největší trumfy zde totiž netahají z rukávu jen filmoví tvůrci v lákadlech na nejočekávanější pecky roku, ale samozřejmě také ty největší značky světa, které navíc rozhodně netroškaří a přitáhnou do své reklamní chlouby nějakou tu hvězdu. A že letos bylo opět na co se dívat. Oprah předvedla ódu na Jeep a americké vojáky, ztřeštěná Amy Poehler nakupovala v elektru, Coca- cola se také nenechala zahanbit a zažili jsme také velmi bizarní verzi megahitu Gangnam style. Bylo zkrátka hodně těžké vybrat těch pět nejlepších a nejvýraznějších kousků. Takže na to myslete, než začnete v diskuzi lamentovat nad tím, že zde chybí právě váš favorit. Nablýskané káry ale zase bez debat vládly.

5. Samsung - "The Next Big Thing"
Dobře, od komediální dvojice Seth Rogen a Paul Rudd jsme možná čekali větší kadenci hlášek a ze spotu se dalo vytěžit malinko víc. I tak se ovšem vyplatí tuto asi nejhvězdnější reklamu večera shlédnout. Popichování komediálních stálic je totiž sranda i tak.

4. Toyota Rav-4 - "I Wish"
Hvězda Teorie velkého třesku Kaley Cuoco měla letošní Super Bowl docela napilno a stihla si zahrát i dceru kapitána Kirka. V reklamě na novou Toyotu je ale přece jenom roztomilejší, zábavnější a fialovější. I když se samotným fárem má vlastně tato minutka jen pramálo společného.

3. Hyundai - "Team"
Reklam s rádoby roztomilými dětmi je v televizi opravdu hodně a někdy nám dost lezou na nervy. Když se nám však představí děcka, co s přehledem přeperou medvěda nebo vás zachrání z hořícího baráku, to už je jiný kafe. S nima byste si do toho auta klidně sedli a ani byste jim nechtěli dát pár facek.

2. Tide - "Miracle Stain"
Asi nejvtipnější a nejnápaditější reklama večera, která navíc k tomuto sportovnímu svátku dokonale sedí. Kéž by podobně vypadaly i tuzemské spoty na prací prášek.

1. Mercedes-Benz 2013 - "Soul"
Nádherná kára, The Rolling Stones, sexy Kate Upton a Willem Dafoe jako ďábel?  Z těchto složek se už udělá výtečná reklama skoro sama. I přes velkou konkurenci jasný vítěz. Stále ovšem nevím, zda bych chtěl radši doma to auto nebo Kate.


Jaké letošní propagační přírůstky se tedy nejvíce líbily vám?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace