Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Al Pacino jako Phil Spector


ikona
Spooner
pacino
Jak vypadá nový ambiciózní projekt HBO o kontroverzním hudebním producentovi? 

S novým rokem musí přijít také nová várka prestižních ocenění. Tak přesně tahle věta nejspíš visí na dveřích v budově HBO, nebo spíše v její filmové pobočce HBO Films. Ta nám totiž rok co rok přináší řadu ambiciózních televizních snímků, na kterých se nešetří rozpočtem a ani hereckými hvězdami, které na nabídku opěvované kabelovky vždycky rádi kývnou. Taky tento rok se tak bude pokračovat v nastolené tradici a oceňovaná televize nám přinese další ze snímků inspirovaný zajímavým životním osudem. A podle prvního traileru se máme nejspíš zase nač těšit.

Ve filmu Phil Spector se totiž seznámíme s osudem stejnojmenného megaúspěšného hudebního producenta. Ten však není znám jen díky svým hudebním úspěchům a šíleným parukám, ale také díky vraždě herečky Lany Clarkson, za kterou v současné době sedí v base. A připravovaný snímek se bude zabývat právě touto aférou a nejspíš nás čeká slušná dramatická podívaná. Kontroverzního umělce si navíc zahraje Al Pacino, jenž sice nemá v posledních letech moc štěstí na filmové role, ovšem pod křidly HBO na něj zatím vždycky čekalo nějaké to ocenění. Záda mu bude navíc krýt neméně výborná Helen Mirren v roli Specterovy právničky a za kameru se posadí David Mamet, který má za sebou například hodně slušný Červený pás. Tady zřejmě budou kritici zase slintat blahem, a pokud Al Pacinovi ty šílené paruky nepřerostou přes hlavu, tak nás čeká jeho další herecký koncert.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace