Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Reality show: větry v dole


ikona
Davies182
minereality
Bojí se zlatokopové strašidel? Dokáže lavina vyděsit k smrti? A umí duchové šeptat?  

Souhrny ze zahraničních reality show na TVZone.

Ghost Mine S01E04

Měli jsme tu už robotické vozítko, které se marně snažilo natočit duchy, dále opuštěný mlýn, ve kterém straší neklidná hornická duše, a také mnoho podivných zvuků, jež se pravidelně linou z temného dolu. Teď přišel na řadu vítr. Spousty tajemných poryvů vzduchu, proudících ze skály. Patrick s Kristin objeví v hrůzyplné šachtě záhadný zapečetěný vchod, o kterém se nezmiňují žádné důlní mapy! Kouř z dýmky předáka víří podzemním vzduchem, divákům vstávají vlasy na hlavě. A šílené spekulace mohou začít.

Mysteriózní pátračka po démonech ale nepřestává. Mezitím ještě zvědavý Patrick stihne prozkoumat místní hřbitov, přičemž všude kolem něj zlověstně šumí ve větvovích stromů a praskají suché větvičky. Ale nikde nikdo! To jsme z toho tedy jeleni. Snad se už v další epizodě podaří vypátrat, kde je onen záhadný nebožtík Joe z minula pochován. Na návštěvu dolu později dorazí i přísný majitel Larry. Ten paranormální dvojce vyšetřovatelů spílá za to, že mu příliš děsí pracovní sílu: "Mí chlapi potřebují povzbudit!". Tak fajn, je libo menší bušení do stěn ubikací při partičce pokeru? Tohle vousáči jen tak nerozdýchají. Těšíme se na probourání duté skalní stěny v příštím dílu - šepotavý větřík se totiž v závěrečné audio stopě nechal slyšet, že za ní je nebezpečí.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace