Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Emma Roberts v deliriu


ikona
Spooner
emma
Co chystá talentovaná mladá herečka s hvězdnými kořeny? 

Někdo se zkrátka umí narodit a mladičké Emmě Roberts to rozhodně vyšlo. Když máte za otce vděčného béčkového herce Erica a vaše teta Julia patřila svého času mezi nejlépe placené herečky Hollywoodu, tak se před kamery dostanete docela snadno. Bývalé dětské hvězdě se ale celkem podařilo vyjít ze stínu svých příbuzných a i přes účinkování ve víceméně odpočinkových záležitostech na sebe dokázala slušně upozornit. Nyní se navíc vrací zpět do televize, kde by o sobě mohla v případě úspěchu dát vědět ještě víc.

Emma si totiž zahraje v novém seriálu televize FOX, Delirium. Novinka podle bestselleru Lauren Oliver nás zavede do světa, ve kterém je láska považována za nezákonnou a je tvrdě trestána. Dá se však vymítit pomocí speciální procedury. Hlavní hrdinka Lena ovšem udělá naprosto nemyslitelnou věc a během dlouhé léčby se zamiluje. Mladá herečka s roztomilým úsměvem se pak samozřejmě zhostí právě hlavní role v projektu, který by dle synopse mohl být i docela zajímavý. Snad se tedy nedočkáme jen nudné love story a tvůrci si dostatečně vyhrají i s vykreslením onoho světa bez lásky. Emma i stanice FOX by pořádný úspěch potřebovaly.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace