Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Reality show: tajemné symboly a nový Trosečník


ikona
Anarvin
minereality
Kdo v lese unáší malé holčičky? A jak těžké je slézat obří dřevěnou věž?  

Souhrny ze zahraničních reality show na TVZone.

Ghost Mine S01E05

Z tohohle vám zmrznou záda. Nejsme sice žádní naivkové a moc dobře víme, že určitá část duchařských reality show ze SyFy bude "nejspíše nahraná", ale co. Atmosféra je totiž parádní, a tak i když se parta horníků vydává do lesa hledat ztracenou dcerku, která následně nedůvěryhodně vystrašená blekotá cosi o divných stínech, stejně je to napínavé. Patrick s Kristin v tom samém hvozdě (ovšem za úplné tmy) záhy natočí pár stydlivých termálních skvrn, a jede se dál. Místní starousedlík důlnickou osádku důsledně varuje před prapodivnými kamennými značkami a údajným skrytým vchodem do nové šachty, který musí zůstat zapečetěný. To byste neuhodli, k čemu se tým odhodlá - no jistě! Máme tu nový portál do podzemí, tak šup k vozítku R.I.P.A.2., kamera snad uloví něco pěkného. V tunelu se nečekaně objevují bytelné dveře: bývalí pracanti nechtějí ty nové pustit dovnitř? Bude veselo. Proč jsou všude ony trojúhelníkové symboly s oky? Pokud s Ghost Mine stále váháte, dejte mu šanci. Tahle svěží honba za podzemními strašidly je vlastně spíše nervydrásajícím mysteriózním "found footage" hororem. V dobrém slova smyslu. (Davies182)

Survivor S26E01

Po pěti klasických sezónách se Survivor představuje opět v all-star variantě, konkrétně v podobě Fans vs. Favourites, kde se proti sobě postaví deset nováčků a deset veteránů. Úvodní epizoda měla prodlouženou stopáž, aby vedle Favoritů (na které se logicky soustředí větší míra producentské i divácké pozornosti) zbyl nějaký čas i na Fanoušky, nicméně to neznamená, že bychom celou epizodu strávili povídáním na pláži. Hned na úvod se oba týmy v jakémsi vodním rugby popraly o křesadlo a plechovku fazolí, přičemž veteráni výrazně zvítězili.

Následoval pohled do života nováčků, kteří působí hned od počátku nejednotným dojmem. Na jedné straně se utvořila čtyřčlenná koalice samozvaných „cool kids“, která se zbytku příliš nezamlouvá, ale ten zatím není dostatečně jednotný, aby ji v případě potřeby dokázal rozmetat. Z Fanoušků zatím působí výrazněji ukřičený voják Shamar, sebevědomý stratég Reynold, brýlatý Michael, který se nejspíš nenechá jen tak opít rohlíkem, a dobrácký pohodář Matt, jehož nelze přehlédnout především díky jeho plnovousu. Potom to vypadá, že se nám v kmeni rodí milostný románek, ale na další vývoj vztahů si budeme muset počkat.

V soutěži o imunitu soutěžící zdolávali gigantickou dřevěnou věž a následně házeli na cíl, přičemž těsně zvítězili nováčci. Naskytl se nám tak výživný pohled pod kapotu kmene veteránů, kde jsou dřívější zkušenosti s hrou dost znát a v kmeni to před večerní radou hodně vřelo. Všichni taktizovali se všemi, nejžhavějšími kandidáty na vyřazení byli bláznivý Phillip, paranoidní Francesca (se kterou se navíc tvrdohlavý Phillip nemůže vystát) a zdánlivě nenápadná Andrea, o které ostatní vědí, že dokáže zachovat chladnou hlavu a přijela hrát opravdu tvrdě. Nakonec vypadla Francesca, která se tak stala první soutěží v historii Survivora, která byla dvakrát vyloučená jako úplně první. (Anarvin)

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace