Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Děsivý Bates Motel


ikona
Spooner
bates
Prequel Psycha se představuje v další ukázce. Je však na co se těšit? 

Letošní seriálové jaro nebude znamenat jen příchod krvavých Vikings a očekávaného pokračování Hry o trůny, ale řádně zaujmout by chtěly i dva seriálové prequely legendárních filmů. Nového Hannibala od NBC v lahodném podání Madse Mikkelsena jsme si už představili a nyní se nám v dalším promu připomíná také prequel kultovního Psycha, Bates Motel. Očekávaný projekt od tvůrce Ztracených Carltona Cuse a scénáristky televizních Světel páteční noci, Kerry Ehrin, nás zavede do éry dospívání legendárního sériového vraha Normana Batese a stěžejním tématem bude samozřejmě jeho neobvyklý vztah s matkou.

A také z této ukázky vydolují tvůrci dostatek atmosféry na to, aby byl divák na Normanovy začátky minimálně zvědavý. Freddie Highmore sice ještě v roli nejznámějšího správce motelu nedokázal dostatečně přesvědčit a zasazení příběhu do současnosti také malinko zarazí. Jinak to ale stále vypadá na správně atmosférickou podívanou, ve které jistě nebude o mrtvoly nouze a neselhávající Vera Farmiga už si jen na této malé ploše krade všechnu pozornost pro sebe. Tak snad se 18. března dočkáme pořádného seriálového fláku a ne jen zbytečného ždímání slavné značky.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace