Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Živí mrtví: Epizoda 10

příspěvky 1 - 6 Napsat příspěvek
Tak už je jasný, proč mě to nebere, nejsem cílovka, nejsem mamina co u toho vaří :D já tomu prostě nikdy nepřišel na chuť. Poprvý mě to přestalo bavit v půlce druhý série a když tu všichni oslavně vynášeli tu třetí do nebes, tak jsem to prubnul a skončil po třech dílech :D
9784
Tak už je jasný, proč mě to nebere, nejsem cílovka, nejsem mamina co u toho vaří *:D* já tomu prostě nikdy nepřišel na chuť. Poprvý mě to přestalo bavit v půlce druhý série a když tu všichni oslavně vynášeli tu třetí do nebes, tak jsem to prubnul a skončil po třech dílech *:D*
0 0
reagovat
C´mon - zombíci?? Já teda celkem chápu, proč na to všichni tak šíleně letěj. Ženský se rády bojej a tak tlačej famílie k bedně - jen u nás v kanclu na tohle mrká několik mamin, který jinak vařej u Ordinace v Růžový zahradě nebo u Ulice :)!
9783
C´mon - zombíci?? Já teda celkem chápu, proč na to všichni tak šíleně letěj. Ženský se rády bojej a tak tlačej famílie k bedně - jen u nás v kanclu na tohle mrká několik mamin, který jinak vařej u Ordinace v Růžový zahradě nebo u Ulice *:)*!
0 0
reagovat

PetrM

Game of Thrones se na zombíky bohužel moc nechytá a pokud si správně pamatuju tak má sledovanost někde okolo 5 mega. Na WD minulý týden koukalo přes 12 milionů diváků a rating se přehoupnul na 6.1. To tenhle týden sice malinko kleslo, ale pořád tomu nesahají jiné seriály z kabelovky ani po kotníky. Takže finále WD zase určitě zboří všechny rekordy stanice a úvod GoT s tím asi bohužel nic nenadělá. Ale čím to je, že zrovna zombíci dokázali tak strašně oslovit, to opravdu těžko říct.
9782
Game of Thrones se na zombíky bohužel moc nechytá a pokud si správně pamatuju tak má sledovanost někde okolo 5 mega. Na WD minulý týden koukalo přes 12 milionů diváků a rating se přehoupnul na 6.1. To tenhle týden sice malinko kleslo, ale pořád tomu nesahají jiné seriály z kabelovky ani po kotníky. Takže finále WD zase určitě zboří všechny rekordy stanice a úvod GoT s tím asi bohužel nic nenadělá. Ale čím to je, že zrovna zombíci dokázali tak strašně oslovit, to opravdu těžko říct.
PetrM
0 0
reagovat
No tak teda dobře, já si to Shameless konečně seženu. Vůůbec tady nemám ve frontě Mad Man, Luthera nebo Newsroom :))!
9781
No tak teda dobře, já si to Shameless konečně seženu. Vůůbec tady nemám ve frontě Mad Man, Luthera nebo Newsroom *:))*!
0 0
reagovat
Jsem fanda comicsu a změny v ději seriálu mi nevadí. Na předlohu sice TV nemá, ale to je to nejmenší. Nebudu hodnotit první dvě řady, protože jsem viděl jenom izolované epizody. Ta třetí je slušná, už jen díky konfliktu vězení s Woodbury. Ale jak říkám - slušná, nikoli výborná.

Nemohl by mi někdo vysvětlit, jak je možné, že tohle je ten nejsledovanější seriál na americkém kabelu (možná s výjimkou Game of Thrones)? To není povzdech intelektuála, ale já to opravdu nechápu - herci jsou nanejvýš průměrní, některé epizody mají velmi nevyrovnané tempo a pokud vás baví usekané hlavy a končetiny, tak ve Spartakovi je to taky a ještě víc krve k tomu. To je to nejatraktivnější co kabel může nabídnout?

Anketní otázka do diskuze: Finále Walking Dead S3 jde ve stejný den (31/3) a ve stejnou hodinu jako premiéra Game of Thrones S3 - kdo vyhraje ratingy?

Závěr téhle epizody byl fajn, ale pokud chcete vidět jak se píše vygradovaný závěr, sežeňte si epizodu Shameless S03E05, která běžela ve stejný den na Showtime. To, co se tam děje v posledních třech minutách při návštěvě sociálky v domě se opravdu nedá nazvat jinak než "Clusterfuck of epic proportions" To je tak absurdní černý humor, že nevíte jestli se smát nebo brečet - tenhle týden se Guvernér na Gallagherovce prostě nechytá. Tím myslím gradaci děje ve scénáři, nesrovnávám tím ty dva seriály proti sobě.
9780
Jsem fanda comicsu a změny v ději seriálu mi nevadí. Na předlohu sice TV nemá, ale to je to nejmenší. Nebudu hodnotit první dvě řady, protože jsem viděl jenom izolované epizody. Ta třetí je slušná, už jen díky konfliktu vězení s Woodbury. Ale jak říkám - slušná, nikoli výborná. Nemohl by mi někdo vysvětlit, jak je možné, že tohle je ten nejsledovanější seriál na americkém kabelu (možná s výjimkou Game of Thrones)? To není povzdech intelektuála, ale já to opravdu nechápu - herci jsou nanejvýš průměrní, některé epizody mají velmi nevyrovnané tempo a pokud vás baví usekané hlavy a končetiny, tak ve Spartakovi je to taky a ještě víc krve k tomu. To je to nejatraktivnější co kabel může nabídnout? Anketní otázka do diskuze: Finále Walking Dead S3 jde ve stejný den (31/3) a ve stejnou hodinu jako premiéra Game of Thrones S3 - kdo vyhraje ratingy? Závěr téhle epizody byl fajn, ale pokud chcete vidět jak se píše vygradovaný závěr, sežeňte si epizodu Shameless S03E05, která běžela ve stejný den na Showtime. To, co se tam děje v posledních třech minutách při návštěvě sociálky v domě se opravdu nedá nazvat jinak než "Clusterfuck of epic proportions" To je tak absurdní černý humor, že nevíte jestli se smát nebo brečet - tenhle týden se Guvernér na Gallagherovce prostě nechytá. Tím myslím gradaci děje ve scénáři, nesrovnávám tím ty dva seriály proti sobě.
0 0
reagovat
Kecání hrozný, ale ten konec... TEN KONEC!! Normálně mě mrazilo. :)

Za největší fail IMHO považuji absenci děje kolem Tyreseovi party - prostě jen další neviditelní nájemníci věznice a neřešit? Comicsová předloha nic? Pět minut slávy si v aktuální epce mohli nově příchozí klidně střihnout, a ne že ne :-.

Jinak The Walking Dead mají dlouhodobě zdaleka nejlepší seriálové úvody jednotlivých dílů ve spojení právě s perfektní znělkou, nemyslíte? Gradující prolog vždycky neomylně vžene adrenalin do třesoucí se ruky s ovladačem.
9777
Kecání hrozný, ale ten konec... TEN KONEC!! Normálně mě mrazilo. *:)* Za největší fail IMHO považuji absenci děje kolem Tyreseovi party - prostě jen další neviditelní nájemníci věznice a neřešit? Comicsová předloha nic? Pět minut slávy si v aktuální epce mohli nově příchozí klidně střihnout, a ne že ne *:-*. Jinak The Walking Dead mají dlouhodobě zdaleka nejlepší seriálové úvody jednotlivých dílů ve spojení právě s perfektní znělkou, nemyslíte? Gradující prolog vždycky neomylně vžene adrenalin do třesoucí se ruky s ovladačem.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se