Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku TOP 5 Banshee: čím nás dostává?

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

PetrM

Skoro všechno tam bylo totálně cool.
Asi jediná další věc, co mi docela vadí, je, že jsem se těšil, že budou mít na Cinemaxu koule a vodkrouhnou během přestřelky buď Sugara, nebo jednoho z poldů (vyjma Siobhan).
Jinak neříkejte, že vám Ivana Miličević s kvérama nepřipomínala Jovovich. Čekal sem, kdy na ní zpoza rohu vyskočí ten zmutovanej pes :D.
9910
Skoro všechno tam bylo totálně cool. [spoiler]Asi jediná další věc, co mi docela vadí, je, že jsem se těšil, že budou mít na Cinemaxu koule a vodkrouhnou během přestřelky buď Sugara, nebo jednoho z poldů (vyjma Siobhan).[/spoiler] Jinak neříkejte, že vám Ivana Miličević s kvérama nepřipomínala Jovovich. Čekal sem, kdy na ní zpoza rohu vyskočí ten zmutovanej pes *:D*.
PetrM
0 0
reagovat

to Davies182

Sám nevím, která hláška byla nejlepší. Tenhle díl měl formu jak první Die Hard. Mezi top věci patří i Sugarovo "Dully noted" nebo Proctorovo "Well, I guess we'll have to settle for leaving a message"
Parta zachraňující šerifa je totální odkaz na Hong Kongské klasiky Johna Woo, částečně samozřejmě i na westerny - dohromady s Hoodem jsou jak Sedm statečných. Tvůrci by měli pro pokračování licencovat ten český slogan z Limonádového Joea: "Padouch nebo hrdina, my jsme jedna rodina"
Proctor se sice nebojí používat moderní technologie, ale už od Amišů asi ví, že starý dobrý Kalašnikov je jistota! Byl stylovější než ti ukrajinští mafiáni.
Ta mrtvola byla zjevně potřeba pro pokračování - měli to vyřešit vyjížďkou na jezero, jako s tím bývalým spoluvězněm. Ono vykopat hrob pro tři těla není sranda. Proctor to, jak víme, řeší na své jateční lince.
9909
[spoiler]Sám nevím, která hláška byla nejlepší. Tenhle díl měl formu jak první Die Hard. Mezi top věci patří i Sugarovo "Dully noted" nebo Proctorovo "Well, I guess we'll have to settle for leaving a message" Parta zachraňující šerifa je totální odkaz na Hong Kongské klasiky Johna Woo, částečně samozřejmě i na westerny - dohromady s Hoodem jsou jak Sedm statečných. Tvůrci by měli pro pokračování licencovat ten český slogan z Limonádového Joea: "Padouch nebo hrdina, my jsme jedna rodina" Proctor se sice nebojí používat moderní technologie, ale už od Amišů asi ví, že starý dobrý Kalašnikov je jistota! Byl stylovější než ti ukrajinští mafiáni. Ta mrtvola byla zjevně potřeba pro pokračování - měli to vyřešit vyjížďkou na jezero, jako s tím bývalým spoluvězněm. Ono vykopat hrob pro tři těla není sranda. Proctor to, jak víme, řeší na své jateční lince.[/spoiler]
to Davies182
0 0
reagovat
'Just drive. I wanna be dead or home by morning." :D
Dlouho sem neviděl nic nahláškovanějšího. Nejen, že se Banshee po první sérce propracoval do mé televizní TOPky - bude to navíc první seriál na blučku, kterej si s radostí objednám přes amazon, titulky netitulky.
Jinak zase další důkaz, že kopání dostatečně hlubokejch hrobů v Americe nikomu nic moc neříká :-.
9907
'Just drive. I wanna be dead or home by morning." *:D* Dlouho sem neviděl nic nahláškovanějšího. Nejen, že se Banshee po první sérce propracoval do mé televizní TOPky - bude to navíc první seriál na blučku, kterej si s radostí objednám přes amazon, titulky netitulky. [spoiler]Jinak zase další důkaz, že kopání dostatečně hlubokejch hrobů v Americe nikomu nic moc neříká *:-*.[/spoiler]
0 0
reagovat

to Viral

Souhlas. Je smutné, že američané musí znovuobjevovat to, co John Woo s Chow Yun-Fatem věděli v Hong Kongu už v osmdesátých letech:
Střelci nastupující do akce se filmují zásadně z podhledu a za stylové výzbrojení dvěma pistolemi jsou bonusové body navíc. Sirka v zubech samozřejmě ne, ta je vyhrazena pouze Mistrovi!
K přestřelce stačí dodat pouze čtyři znaky: RPG-7
9905
Souhlas. Je smutné, že američané musí znovuobjevovat to, co John Woo s Chow Yun-Fatem věděli v Hong Kongu už v osmdesátých letech: [spoiler]Střelci nastupující do akce se filmují zásadně z podhledu a za stylové výzbrojení dvěma pistolemi jsou bonusové body navíc. Sirka v zubech samozřejmě ne, ta je vyhrazena pouze Mistrovi! K přestřelce stačí dodat pouze čtyři znaky: RPG-7[/spoiler]
to Viral
0 0
reagovat

finále

Poslední epizoda: holy f*cking shit! Jedna z nejlepších hodin strávených u seriálu vůbec a myslím, že druhá série bude dobře našlapaná, protože se toho stane fakt hodně.
A ten záběr jak jdou osvobodit šerifa je vážně epic. Samotná přestřelka taky super, akorát nevím jak chtějí tvůrci udržet šerifovu identitu, když teď našli tělo skutečného šerifa, ustanovili zvláštní tým FBI a šerifův syn viděl to video na youtube...
9904
Poslední epizoda: holy f*cking shit! Jedna z nejlepších hodin strávených u seriálu vůbec a myslím, že druhá série bude dobře našlapaná, protože se toho stane fakt hodně. [spoiler]A ten záběr jak jdou osvobodit šerifa je vážně epic. Samotná přestřelka taky super, akorát nevím jak chtějí tvůrci udržet šerifovu identitu, když teď našli tělo skutečného šerifa, ustanovili zvláštní tým FBI a šerifův syn viděl to video na youtube...[/spoiler]
finále
0 0
reagovat
Davies182
Adrenalin jo, ale nechápu proč se její postava nechová konzistentně.
V jednom z prvních dílů cvičí ve skladu a tak trochu vytírá se sparing partnerem podlahu. Pak v dalším díle s motorkářema se nechá zmlátit a když příjde policajtka tak to narafičí tak aby útočníka odpráskla. A s Olegem se dokáže řezat tak dlouho že po prvních ranách by šel i profík do kytek.
Nějak jsem předpokládal, že děj půjde poklidně kupředu víc se bude vyostřovat vztah Anny a Lucase. Plus větší důraz na starosta, právník a hlavní seversko/amišskej padouch. A ono nic.
9846
[b]Davies182[/b] Adrenalin jo, ale nechápu proč se její postava nechová konzistentně. [spoiler]V jednom z prvních dílů cvičí ve skladu a tak trochu vytírá se sparing partnerem podlahu. Pak v dalším díle s motorkářema se nechá zmlátit a když příjde policajtka tak to narafičí tak aby útočníka odpráskla. A s Olegem se dokáže řezat tak dlouho že po prvních ranách by šel i profík do kytek.[/spoiler] Nějak jsem předpokládal, že děj půjde poklidně kupředu víc se bude vyostřovat vztah Anny a Lucase. Plus větší důraz na starosta, právník a hlavní seversko/amišskej padouch. A ono nic.
0 0
reagovat

Dr.Z

Slovo do pranice?
No... hype. Doufám teda, že sem se v článku ani v diskuzi nenechal přehnaně unýst, ale nadmíru pozitivních reakcí to má stále dost (koneckonců i ta Tvoje: po kolikáté epizodě?).
Včera večer sem z toho byl vyplesklej, tak sem si zařval :).
Trochu mi to připomíná situaci ohledně filmového Warriora před rokem a čtvrt, kdy se na (nejen) českejch sajtách pozvednul ohromnej hype (to slovo asi všichni nemusíme, ne?), ale nakonec stejně většina usoudila, že to fakt má hodně co do sebe a maximální hodnocení dlouho lítalo na všechny strany (ode mne osobně ne).
Jde o "provaření". Ta kvalita tam někde určitě je/byla, a není jí málo. Tak ať o tom ví co nejvíc programožroutů, však ono to vychladne...
9845
Slovo do pranice? No... hype. Doufám teda, že sem se v článku ani v diskuzi nenechal přehnaně unýst, ale nadmíru pozitivních reakcí to má stále dost (koneckonců i ta Tvoje: po kolikáté epizodě?). Včera večer sem z toho byl vyplesklej, tak sem si zařval *:)*. Trochu mi to připomíná situaci ohledně filmového Warriora před rokem a čtvrt, kdy se na (nejen) českejch sajtách pozvednul ohromnej hype (to slovo asi všichni nemusíme, ne?), ale nakonec stejně většina usoudila, že to fakt má hodně co do sebe a maximální hodnocení dlouho lítalo na všechny strany (ode mne osobně ne). Jde o "provaření". Ta kvalita tam někde určitě je/byla, a není jí málo. Tak ať o tom ví co nejvíc programožroutů, však ono to vychladne...
Dr.Z
0 0
reagovat
Tak kvůli zdejším nadšeným (to je slabý slovo) reakcím, jsem se na tom podíval. Nevím, jestli je to místním hypem nebo ne, ale žádnej hustokrutopřísnej mega nářez se teda nekoná. Je to dobrý, hodně dobrý, ale to je tak všechno.
9844
Tak kvůli zdejším nadšeným (to je slabý slovo) reakcím, jsem se na tom podíval. Nevím, jestli je to místním hypem nebo ne, ale žádnej hustokrutopřísnej mega nářez se teda nekoná. Je to dobrý, hodně dobrý, ale to je tak všechno.
0 0
reagovat

Axis

tjn ale adrenalin byl :))!

Mě nejvíc dožral fakt, že musel Lucas vyprovodit svoji nabíječku až na druhej konec města a prostě ji nemohl říct, ať přijde jindy, aby se vlastně mohla odehrát celá "zápletka" epizody :D.

Ale co, byl to nášup a v Odettce cejtim super postavu, z toho potitulkovýho konce zamrazilo...
9843
tjn ale adrenalin byl *:))*! Mě nejvíc dožral fakt, že musel [spoiler]Lucas vyprovodit svoji nabíječku až na druhej konec města a prostě ji nemohl říct, ať přijde jindy[/spoiler], aby se vlastně mohla odehrát celá "zápletka" epizody *:D*. Ale co, byl to nášup a v Odettce cejtim super postavu, z toho potitulkovýho konce zamrazilo...
Axis
0 0
reagovat
Osmá epizoda mě spíš naštvala než potěšila. Je toho hodně co se mi nelíbí (nelogičnosti v ději a občasná stupidita hlavních postav) ale tohle je už moc.

Souboj Olega a Anny je tak moc přestřelenej až to bolí.

Příjde mi že se celý seriál řítí do průseru. Sezonu dokoukám a pak se uvidí.
9842
Osmá epizoda mě spíš naštvala než potěšila. Je toho hodně co se mi nelíbí (nelogičnosti v ději a občasná stupidita hlavních postav) ale tohle je už moc. [spoiler]Souboj Olega a Anny je tak moc přestřelenej až to bolí. [/spoiler] Příjde mi že se celý seriál řítí do průseru. Sezonu dokoukám a pak se uvidí.
0 0
reagovat

Blood, sex & Odette

Osmá epizoda jako?!? To je prostě nehoráznej nátěr, co se s tim seriálem "děje" :o! Tohle nemá obdoby, ze season finale se poděláme vám řikám :D.
9841
Osmá epizoda jako?!? To je prostě nehoráznej nátěr, co se s tim seriálem "děje" *:o*! Tohle nemá obdoby, ze season finale se poděláme vám řikám *:D*.
Blood, sex & Odette
0 0
reagovat

TedGeorge

Copak o to, Siobhan je bezva a dokonce šerifa už i balila k sobě domů. Ale aby pak chudák šerif stihl obhospodařovat ty čtyři milenky najednou. Ale my víme, že on to zvládne, i kdyby měl ty diamanty směnit za Viagru. To bude švandy, až se mu v tom podkroví začnou děvčata a paní potkávat.

Myslím, že po událostech na rave pary a nyní v sedmé epizodě ve škole už je otázka přiznání otcovsví mezi Hoodem a Carrie celkem jednoznačně definovaná.
9812
Copak o to, Siobhan je bezva a dokonce šerifa už i balila k sobě domů. Ale aby pak chudák šerif stihl obhospodařovat ty čtyři milenky najednou. Ale my víme, že on to zvládne, i kdyby měl ty diamanty směnit za Viagru. To bude švandy, až se mu v tom podkroví začnou děvčata a paní potkávat. Myslím, že po událostech na rave pary a nyní v sedmé epizodě ve škole už je otázka přiznání otcovsví mezi Hoodem a Carrie celkem jednoznačně definovaná.
TedGeorge
0 0
reagovat
Po 7 dílu. Ke spokojenosti už jenom chybí scéna, ve které ta policajtka vychází ze sprchy. Snad jako jedinou plnoletou ženu jsme jí v seriálu ještě nahou neviděli. A vůbec mi tam přijde jako skoro nejzajímavější postava. Ten seriál vládne neskutečně.
9809
Po 7 dílu. Ke spokojenosti už jenom chybí scéna, ve které ta policajtka vychází ze sprchy. Snad jako jedinou plnoletou ženu jsme jí v seriálu ještě nahou neviděli. A vůbec mi tam přijde jako skoro nejzajímavější postava. Ten seriál vládne neskutečně.
0 0
reagovat
Po 6. dílu. Souhlas, náser :-) Ráno právě zkouknuto.
9805
Po 6. dílu. Souhlas, náser :-) Ráno právě zkouknuto.
0 0
reagovat
Po třetím dílu...
Nekompromisní náser. Jde se na čtvrtej. Štvete mě
9804
Po třetím dílu... Nekompromisní náser. Jde se na čtvrtej. Štvete mě
0 0
reagovat

PetrM

Hmhm, scénu s občankou teď pamatuji, musel jsem ji úspěšně vytěsnit ze své mysli - a někdy mi asi nedocházej souvislosti teda :o; Jasně, že to ví..! Asi bych se jako fotr rval víc (chápu, že moc není možnost, aby se neprovalila Hoodova minulost) a tohle "pozorování" by mě ubíjelo... Což jeho musí o to víc.
Takže teď v mých očích Banshee ještě stouplo :)).
9796
Hmhm, scénu s občankou teď pamatuji, musel jsem ji úspěšně vytěsnit ze své mysli - a někdy mi asi nedocházej souvislosti teda *:o*; Jasně, že to ví..! Asi bych se jako fotr rval víc (chápu, že moc není možnost, aby se neprovalila Hoodova minulost) a tohle "pozorování" by mě ubíjelo... Což jeho musí o to víc. Takže teď v mých očích Banshee ještě stouplo *:))*.
PetrM
0 0
reagovat

Davies182

Tak v tom jsme si nerozuměli. Já to beru jako fakt, že šerif už od pilotu ví, že Dana je jeho dcera, potom co se mu Carrie snažila namluvit, že jí je teprve 13 a on jí sebral peněženku a zjistil, že je na gymplu. A byl to podle mě (kromě Carrie a diamantů) jeden z důvodů proč zůstal v Banshee.

Dokonce bych spekuloval, že Carrie tuší, že to šerif ví a jenom o tom nemluví - viz scéna na lavičce při festivalu, kde Danu oba pozorují.

Tím provalením jsem myslel to, kdy to zjistí manžel, respektive Proctor, aby tím šerifa vydíral.
9793
Tak v tom jsme si nerozuměli. Já to beru jako fakt, že šerif už od pilotu ví, že Dana je jeho dcera, potom co se mu Carrie snažila namluvit, že jí je teprve 13 a on jí sebral peněženku a zjistil, že je na gymplu. A byl to podle mě (kromě Carrie a diamantů) jeden z důvodů proč zůstal v Banshee. Dokonce bych spekuloval, že Carrie tuší, že to šerif ví a jenom o tom nemluví - viz scéna na lavičce při festivalu, kde Danu oba pozorují. Tím provalením jsem myslel to, kdy to zjistí manžel, respektive Proctor, aby tím šerifa vydíral.
Davies182
0 0
reagovat

PetrM

To je fakt, s tou dcerou je to jasný už snad vod pilotu, konkrétně v tomhle inteligence hlavní postavy docela selhává :D... Holt svaly, no ;).
9787
To je fakt, s tou dcerou je to jasný už snad vod pilotu, konkrétně v tomhle inteligence hlavní postavy docela selhává *:D*... Holt svaly, no *;)*.
PetrM
0 0
reagovat

Disketa

Druhá sezóna už dostala zelenou
9792
Druhá sezóna už dostala zelenou
Disketa
0 0
reagovat
Ok, o víkendu možná začnu koukat. Už je toho velebení nějak moc
9791
Ok, o víkendu možná začnu koukat. Už je toho velebení nějak moc
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se