Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Reality show: skydiving a démon v šachtě


ikona
JAn_G
realitytrosecnik
Jak začala nová řada Milionového závodu? Způsobují důlní duchové nevolnost? A kdo se pakoval ze Survivora?  

Souhrny ze zahraničních reality show na TVZone 

Amazing Race S22E01

Phil Keoghan se vrací a s ním i jedenáct nových soutěžních týmů, které se přišly utkat o rovný milion dolarů. Z losangeleské observatoře se soutěžící bleskově přesouvají na letiště a odtud až na idylické Bora Bora. Motivace je velká, protože vítěz této etapy obdrží dva express passy - jeden pro sebe a druhý pro jím zvolený tým, jeden z nejproduktivnějších nástrojů k postupu do finále. První pětice týmů, která dorazila na letiště včas, si zajistila místa v prvním letadle a výrazný náskok oproti zbylým soutěžícím. A tak se uzavřely prvotní spojenectví a úmluva, že tým, který vyhraje, předá express pass dvojici z aliance, jež dorazí jako druhá.

Po osvěžujícím skydivingu nad doslova opájející krajinou se soutěžící pustili do únavného rozhrabávání (a opětovného stavění) čtyř stovek písečných bábovek a hledání žlutých obálek s instrukcemi ukrytými pod nimi. Týmy z druhého letu tak stihly dohnat své soky a včas si uříznout svůj kousek zábavy v písku. Do finále se jako první probourali Jessica s Johnem. Jestli ovšem dodrží svou úmluvu, zůstává ve hvězdách. Poslední tři týmy se rozhodly bábovkový road-block vzdát, využít čtyřhodinovou penaltu a utkat se o postup v následném závodu kanoí. Sebejistá dvojice hasičů se však v průběhu závodu stihla dvakrát převrátit a ze závodu byla vyřazena. Jak oba v závěru trefně poznamenali, to, že je předběhl i párek blondýn, jim v práci jen tak nedarují.  (Jan_G)

Survivor S26E02

Po tom, co se tým Favoritů vrátil z kmenové rady, začal nestabilní Brandon Hantz řvát kolem sebe a vyhrožovat, že zničí celý tábor. Druhý den byl opět jako beránek – je to zkrátka nestabilní hráč. Ještě jsme byli svědky toho, jak si Phillip zkouší hrát na Boston Roba, ale epizoda byla především o kmeni Fanoušků. Oranžová parta totiž prohrála soutěž o imunitu, a tak ji čekalo vyřazování. Čtyřčlenná koalice samozvaných „cool kids“ se snažila rychle získat na svou stranu někoho dalšího a chvíli to vypadalo, že by se to mohlo povést.

Líný ex-voják Shamar totiž svojí neutuchající buzerací začal lézt většině kmene na nervy. Cool kids na svou stranu získali přinejmenším vlasatého Matta, jenomže starší Sherri přijela hrát ve velkém stylu, Shamar se jí hodí do plánů a nakonec na svou stranu přesvědčila i Matta. Poslední šancí ohrožené menšiny byla tajná imunita, kterou našel jejich vůdce Reynold, jenže ten ji na kmenové radě nijak výrazně nevyužil, a tak kmen opustila Allie, jedna z nevýrazných blondýn. (Anarvin)

Ghost Mine S01E06

Finále, jak má být. Naši partu nebojácných horníků pochopitelně nemůže vyděsit něco tak triviálního, jako skřípění ztrouchnivělých trámů ve strašidelném dole. Takže se navzdory doporučením Patricka a Kristin opět všichni vesele vydávají za zlatem. Peníze jsou přeci až na prvním místě, no ne? Aspoň, že si duo paranormálních vyšetřovatelů vykřičí předběžný průzkum šachty, než vyšle chlapáky znovu do práce. A Kristin to skoro stálo život.

Poté, co vyděšený pár v temném podzemí "dopronásleduje" záhadnou postavu do slepé uličky, se sympatické zrzce udělá nevolno. Nemůže dýchat, je bledá jako stěna... musíme na vzduch! Na několika fotografiích záhy zřetelně vidíme postávat tajemnou postavu - ano, jedná se o zdaleka nejmrazivější momentky celé dosavadní show. A co to zvířecí mručení a nebezpečné sesuvy půdy? Fujtajbl. Za půl roku se nejen do Oregonu k atmosférickému Ghost Mine na TVZone velice rádi vrátíme! (Davies182)

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace