Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Polda v Beverly Hills má parťáka


ikona
Spooner
axelpolicajt v beverly hills
Kdo se vrátí do televizního pokračování slavné série? 

Seriálový Policajt v Beverly Hills rozhodně patří mezi ty nejočekávanější novinky letošního podzimu. Eddie Murphy se konečně vykašlal na všechny marné pokusy oživit svoji nejslavnější postavu Axela Foleyeho na velkém plátně a jako producent se společně s Shawnem Ryanem, tvůrcem Policejního odznaku a Last Resort, podílí na seriálu na motivy této komediální klasiky. V té, jak už všichni dobře víme, budeme sledovat eskapády Axelova syna Aarona, jenž se bude snažit vymanit z otcova stínu a dokázat mu, že také umí pořádně střílet a hláškovat. Foleyeho juniora si zahraje Brandon T. Jackson z Percyho Jacksona a Tropické bouře a samotný Murphy se pak v seriálu také párkrát mihne. Nepůjde však o jedinou navrátivší postavu ze slavné značky.

Na scénu se totiž vrátí také Judge Reinhold, který si samozřejmě nezahraje nikoho jiného než sympaťáka Billyho Rosewooda, parťáka legendárního ukecaného policajta a další populární postavu série. Ten se divákům představí minimálně v pilotu a bude to právě on, kdo snaživého syna přivede na okrsek v Beverly Hills. Určitě se tak dočkáme srdceryvného shledání dvou bývalých parťáků, při kterém padne nejedna hláška a fandům série ukápne nějaká ta slzička. Jo, Shawn Ryan s Eddiem Murphym rozhodně vědí, jak diváky dostat na svoji stranu a minimálně pilot si asi nechá ujít jen málokdo. Pro Judge Reinholda to pak bude vlastně návrat z hereckého záhrobí, jelikož od posledních Axelových patálií se v ničem pořádném neobjevil a jeho filmy jste našli pouze v zadních řadách videopůjčoven. Tak snad se mu návrat k jeho jediné slavné postavě podaří, stejně jako Murphymu. Případný nezdar tohoto projektu by totiž fanoušky asi dost zabolel.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace