Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo se bojí, nesmí na Titanic!


ikona
Davies182
Trpí badass z Cameronova potapěčského opusu fobií z velkých lodí?  

Možná už jste spolu s námi zaregistrovali skutečnost, že v roce 2016 spatří světlo světa Titanic II. No fakt, neděláme si legraci - všechny kachny v rybníčku máme spočítané a žádná nikam neuletěla! Tak dobrá, bude tu menší háček. Nejedná se totiž o sequel režijního majstrštyku Jamese Camerona z roku 1997, nýbrž o reálné plavidlo. První místa na gigantickém ledoborci se již bookují, přednost budou pochopitelně mít také herci jednoho z nejvýdělečnějších snímků všech dob. Teď se ale ukázalo, kdo se na palubě rozhodně neobjeví.

Docela naděláno má totiž samotný ústřední záporák Titanicu, Billy Zane. Ten se v nedávném rozhovoru pochlubil, že se cítí být nejlepším otcem na světě. Co na to jeho dvouletá dcera Ava nevíme, definitivně teď ale kvůli taťkovi přišla o možnost plavit se na úplně největší lodi všech dob od... však vy víte. "Ne," podotknul Zane, "nejsem si tak úplně jistý, jestli bych s rodinou nalodění riskoval. Spočítali pořádně všechny záchranné čluny?" Herec vtipkoval, že lidé by nemuseli být připraveni na jeho účast na lodi. Nejspíše by všichni začali panikařit a skákat přes palubu, což by mělo neblahé následky pro provozní společnost. No tak fajn, aspoň budou mít Leo a Kate konečně (skoro) celou loďku jenom pro sebe, no ne? Těšíme se na fotky z kapitánského můstku a novou DiCapriovu skicu!

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace