Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jon Hamm má plné kalhoty problémů


ikona
Davies182
Tvůrci seriálu Mad Men vědí, jak si originálními průsery udělat fajn reklamu! Čtěte na vlastní nebezpečí!  

Myslete si o následujícím tvrzení, co chcete, ale v AMC začínají těžce konkurovat HBO. Pamatujete na slogan Home Box Office stanice, ne? Tak pánové z American Movie Classics už se také pomalu začínají blížit tomu, že jejich svěřenkyně nebude jen tak ledajakou kabelovkou. Zombíci, drogy, boj o železnici… Není to televize, je to AMC, a teď jeho studia přicházejí s provařenou pikantností, nad kterou se všem fanynkám dramatických Mad Men - a Jona Hamma zejména - nejspíše podlomí kolena.

Premiéra šesté řady seriálu o patáliích reklamní agentury Sterling Cooper Draper Pryce je naplánována na 7. dubna, a začínají se dít věci. Tentokrát však na sebe nepoutá pozornost jen výstřih Christiny Hendricks, nýbrž také přirození jednoho z hlavních charakterů oceňované show. Ano, vidíte dobře, ono ujišťovací slůvko na "P" sem opravdu nehodlám vypisovat. A co že tu tedy, ehm, zavání problémem? Jádro pudla je prý mimo jiné v promo fotkách seriálu, jelikož Don Draper zcela evidentně nepoužívá spodní prádlo, kterýžto fakt silně ovlivňuje nejen pracovní (ne)schopnosti jeho kolegů(yň). Navíc se pak kvůli tomu musí houfně upravovat i plakáty k populárnímu seriálu, což je učiněná katastrofa! Herce měla při jeho narození matka příroda zjevně v lásce a on má jednoduše rád pohodlí - no a teď za to pyká takovým zájmem? Veškeré dohady nad tím, zdali se v tomto případě jedná o prvotřídní faux pas, či o povedenou reklamu, necháváme plně na našich čtenářích!

Vážně všechny ty plakáty potřebují retuš?

UPDATE: Tak už do bulvárního světa pomalu prosakují zprávy, že je Jon z humbuku kolem jeho intimních partií pěkně nabubřelý, a podobné "novinky" odsuzuje. Z potvrzených zdrojů víme, že naštěstí nečte TVZone.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace