Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Reality Show: Vietnamské mixy


ikona
Anarvin
reality show
Míchání kmenů, lidské šachy a vietnamské lahůdky 

Souhrny ze zahraničních reality show na TVZone  

Survivor S26E06

Po kauze odchodu nezvladatelného Brandona Hantze se opět začalo hrát. A to pořádně! V šesté epizodě došlo k promíchání kmenů, a tak může dojít k utvoření nových vazeb a změnám k mocenské hierarchii. Nicméně to vypadá, že se prozatím nic nemění na skutečnosti, že hře dominují veteráni. Fanoušků už bylo tak málo, že v obou nových kmenech skončili v menšině, a když nově poskládaní oranžoví prohráli soutěž o imunitu, bylo celkem jasné, že vypadne někdo z trojice Matt, Michael, Julia.

Střihači se sice marně pokoušeli zvýraznit rozkol mezi Phillipem a Corinne, popřípadě Phillipem a zbytkem kmene, nicméně bylo poměrně jasné, že jde jen o chabou zástěrku. Pak už jenom Cochran rozhodl o tom, kdo bude skutečně vyloučen a ze hry odešel sympatický Matt, kvůli své těsné vazbě na Michaela.  (Anarvin)

Amazing Race S22E05

Z Bali se soutěžící přesunuli přímo do vietnamské metropole Hanoj. Krátce po příletu dospěla vedoucí dvojice definitivnímu rozhodnutí a v opravdu dojemné chvilce Dave s Connorem nadobro opustili závod. Aniž by o tom měli ostatní týmy sebemenší ponětí, řítily se vpřed, protože na ně v průběhu etapy čekal dvojitý U-turn.

Po poslechu popové nacionální skladby se soutěžící museli probrat politickými plakáty a najít správné ideologické heslo, které jim vystupující odhalili při hudební kreaci. Následoval tradiční bambusový tanec a poté se soutěžící museli rozhodnout, jestli dají přednost vaření vietnamského jídla, nebo se raději vrhnou na (lidské) čínské šachy. U-turnu se nevyhnuli YouTube moderátoři Joey s Meghan a v těsném závěsu za nimi si druhý de-tour užil i Chuck s Wynonou. Jako první etapu dokončila Pam s Winnie a jako poslední dorazila dvojice rednecků, která doplatila na Chuckovu zmatenost. A protože Dave s Connorem odstoupil dobrovolně, pátá etapa nebyla eliminační. (Jan_G)

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace