Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Star Trek míří do Prahy

příspěvky 1 - 10 Napsat příspěvek
Dalo by se to tak říct, sice jsme s.r.o., ale tyhle věci (včetně e-shopu FAN BASE) spíš dotujeme, zatím jsme si neužili ani korunu. Ale baví nás to a odměnou za organizaci je hlavně to, že máme možnost trávit čas s oblíbenými herci i nad rámec běžného fanouška a doufáme, že si postupně zvládneme navozit i naše největší oblíbence.
9986
Dalo by se to tak říct, sice jsme s.r.o., ale tyhle věci (včetně e-shopu FAN BASE) spíš dotujeme, zatím jsme si neužili ani korunu. Ale baví nás to a odměnou za organizaci je hlavně to, že máme možnost trávit čas s oblíbenými herci i nad rámec běžného fanouška a doufáme, že si postupně zvládneme navozit i naše největší oblíbence.
0 0
reagovat
Dobrá, oslovení již vynechám...

Chápu to tedy správně, že vaše jediná motivace je přivést fanouškům jejich oblíbené herce a vaše aktivita je dobrovolná, fanouškovská a takzvaně "pro bono"?

V tom případě bych vám totiž dlužil omluvu.
9984
Dobrá, oslovení již vynechám... Chápu to tedy správně, že vaše jediná motivace je přivést fanouškům jejich oblíbené herce a vaše aktivita je dobrovolná, fanouškovská a takzvaně "pro bono"? V tom případě bych vám totiž dlužil omluvu.
0 0
reagovat
Vážený pane TedGeorgi,

jsem ráda, že si rozumíme. Defacto jsme oba napsali to samé, jen já s úctou k hercům a vy s neúctou k naší snaze potěšit pár fanoušků. Nathnana jsem zmínila na základě předchozího příspěvku od Sam.Vimes, jinak by mě ani nenapadlo srovnávat ho s herci, které jsme přivezli my. A jakkoliv bychom například Nathana či jakékoliv zajímavější herce velmi rádi pozvali do Čech také, z níže uvedených důvodů (od všech komentujících) to prostě není realizovatelné. Takže se snažíme alespoň s tím, co máme, aby čeští fanoušci nemuseli ke vstupenkám ještě platit cesty do zahraničí a ubytování.

A přiznám se, že když jsem loni byla na London Comic Conu, tak mě to donutilo NAPROSTO souhlasit s Vaší poslední větou.Vidět vedle sebe desítky známých tváří, které sedí od rána do večera za stolem a usmívají se na nekonečnou řadu fanoušků, kteří si těsně předtím zaplatili za podpis (a organizátor si udělal čárku do celkového součtu) ... kouzlo se tak trochu vytratí.
9983
Vážený pane TedGeorgi, jsem ráda, že si rozumíme. Defacto jsme oba napsali to samé, jen já s úctou k hercům a vy s neúctou k naší snaze potěšit pár fanoušků. Nathnana jsem zmínila na základě předchozího příspěvku od Sam.Vimes, jinak by mě ani nenapadlo srovnávat ho s herci, které jsme přivezli my. A jakkoliv bychom například Nathana či jakékoliv zajímavější herce velmi rádi pozvali do Čech také, z níže uvedených důvodů (od všech komentujících) to prostě není realizovatelné. Takže se snažíme alespoň s tím, co máme, aby čeští fanoušci nemuseli ke vstupenkám ještě platit cesty do zahraničí a ubytování. A přiznám se, že když jsem loni byla na London Comic Conu, tak mě to donutilo NAPROSTO souhlasit s Vaší poslední větou.Vidět vedle sebe desítky známých tváří, které sedí od rána do večera za stolem a usmívají se na nekonečnou řadu fanoušků, kteří si těsně předtím zaplatili za podpis (a organizátor si udělal čárku do celkového součtu) ... kouzlo se tak trochu vytratí.
0 0
reagovat
Vážená paní Eliško,

prosím nebalamuťte tu uživatele a nesrovnávejte vstupenky do Bio Oka na pár hodin se vstupenkou na čtyřdenní comic con. Tohle jsou herci, o kterejch už x let nikdo neslyšel. Nejsou to panebože celosvětové hvězdy. 70 dolarů pro Filliona za fotku je totální max, na kterej nadávají i ti nejšílenejší fanoušci na sci-fi fóru. Většina srovnatelných herců pana Picarda a toho druhého člověka, kterého sem v životě neviděl, si účtuje 10-25 dolarů za fotku. Nemluvě o tom, že polovina těch největších hvězd, tyhle peníze stejně pak dá na charitu (zrovna u Filliona bych se velmi divil opaku).

To, že pánové dnes nemají kariéru a místo obchazení konkurzů a placení hereckých hodin, které by jim rozšířili jejich herecký rejstřík, jezdí do východní Evropy za "fanoušky" mě nezajímá. To, že už vyloženě drze píšete, že fanoušci si RÁDI zaplatí takové peníze, je na pováženou. Jistě se jich pár najde, ale rozhodně nebudou platit "rádi". Se škřípěním zubů vytasí 2000+ za vstupenku a fotku, protože jsou to celoživotní fanoušci toho jednoho jediného starého seriálu, který pány aspoň trochu dostal do povědomí, a toť vše.

Váš poslední odstavec se mi snad ani nechce komentovat. Očividně nemáte nejmenší tušení, jak Comic cony v zahraničí a především v USA vypadají. Naprostá většina lidí zaplatí prostě vstupenku na obrovskou akci, kde se dostanou do velkejch sálů k desítkám a stovkám herců, tvůrců, prostě atrakcí. Pak je tam pár desítek těch, co si zaplatí někdy i desítky tisíc za speciální gold passy, které jim umožní strávit určitý čas vedle hvězd. No a pak kdo chce, tak prostě utratí prachy za fotku. Ale k hercům se dostane klidně za cenu vstupenky na comic con, což je vždy a všude prostě monstr akce.

Takže strčte si svůj um někam. Přivábili jste sem dva herce, po kterých dnes nikdo neštěkne, ospravedlňujete to tu americkejma 4 denníma comic conama a ještě se snažíte zahrát to na tu neselhávající "nebuďte zapšklí čecháčci buďtě světoví" notu.

Doufám že vy, jako organizátoři, na akci proděláte boty. Doufám, že ti herci začnou zase hrát a tuhle potupnost už nebudou mít zapotřebí.
9982
Vážená paní Eliško, prosím nebalamuťte tu uživatele a nesrovnávejte vstupenky do Bio Oka na pár hodin se vstupenkou na čtyřdenní comic con. Tohle jsou herci, o kterejch už x let nikdo neslyšel. Nejsou to panebože celosvětové hvězdy. 70 dolarů pro Filliona za fotku je totální max, na kterej nadávají i ti nejšílenejší fanoušci na sci-fi fóru. Většina srovnatelných herců pana Picarda a toho druhého člověka, kterého sem v životě neviděl, si účtuje 10-25 dolarů za fotku. Nemluvě o tom, že polovina těch největších hvězd, tyhle peníze stejně pak dá na charitu (zrovna u Filliona bych se velmi divil opaku). To, že pánové dnes nemají kariéru a místo obchazení konkurzů a placení hereckých hodin, které by jim rozšířili jejich herecký rejstřík, jezdí do východní Evropy za "fanoušky" mě nezajímá. To, že už vyloženě drze píšete, že fanoušci si RÁDI zaplatí takové peníze, je na pováženou. Jistě se jich pár najde, ale rozhodně nebudou platit "rádi". Se škřípěním zubů vytasí 2000+ za vstupenku a fotku, protože jsou to celoživotní fanoušci toho jednoho jediného starého seriálu, který pány aspoň trochu dostal do povědomí, a toť vše. Váš poslední odstavec se mi snad ani nechce komentovat. Očividně nemáte nejmenší tušení, jak Comic cony v zahraničí a především v USA vypadají. Naprostá většina lidí zaplatí prostě vstupenku na obrovskou akci, kde se dostanou do velkejch sálů k desítkám a stovkám herců, tvůrců, prostě atrakcí. Pak je tam pár desítek těch, co si zaplatí někdy i desítky tisíc za speciální gold passy, které jim umožní strávit určitý čas vedle hvězd. No a pak kdo chce, tak prostě utratí prachy za fotku. Ale k hercům se dostane klidně za cenu vstupenky na comic con, což je vždy a všude prostě monstr akce. Takže strčte si svůj um někam. Přivábili jste sem dva herce, po kterých dnes nikdo neštěkne, ospravedlňujete to tu americkejma 4 denníma comic conama a ještě se snažíte zahrát to na tu neselhávající "nebuďte zapšklí čecháčci buďtě světoví" notu. Doufám že vy, jako organizátoři, na akci proděláte boty. Doufám, že ti herci začnou zase hrát a tuhle potupnost už nebudou mít zapotřebí.
0 0
reagovat

Ceny

Ahoj, jako spoluorganizátorka se pokusím uvést naše ceny na pravou míru. Chápu, že pro člověka, který se v akcích s herci nepohybuje, mohou být ceny dost překvapivé. Problémem je, že conventions nejsou to samé, jako například autogramiáda nové kníhy (na podporu prodeje dané knihy) nebo podpis od sportovce (na akci, kam si fanoušek koupil vstupenku).

Pro herce jsou setkání s fanoušky zdrojem obživy. Pro někoho z aktivní kariérou pouze vedlejším, pro mnoho herců hlavním a nezanedbatelným. Jakkoliv to je pro mnoho lidí nepředstavitelné, fanoušci si za setkání s herci velmi rádi zaplatí a velmi rádi i nemalé částky. Zkusila jsem si najít aktuální akce s Nathanem Fillionem (abych nevařila vodu), který je zde zmíněn a vypadl mi například Philadelphia Comic Con - link

Podpis 80 nebo 125 dolarů (fotka nebo vlastní item), fotka s Nathanem 80 dolarů a Nathan Fillion VIP Experience vstupenka 300 dolarů.

Snažíme se vyjednávat osobně s herci, aby vstupenky na akce v Praze byly trochu rozumnější a doufám, že v kontextu informací ze zahraničí naše ceny shledáte více než rozumné :) A upozorňuji, že zde nejde uplatnit argument "Tady jsme ale v Čechách!", to je hercům úplně jedno. Výsledná cena je vždy jen umem a vyjednávacím štěstím organizátorů, ať jsou v Los Angeles nebo ve Varšavě (kde se k tomu ještě přidají letenky).
9981
Ahoj, jako spoluorganizátorka se pokusím uvést naše ceny na pravou míru. Chápu, že pro člověka, který se v akcích s herci nepohybuje, mohou být ceny dost překvapivé. Problémem je, že conventions nejsou to samé, jako například autogramiáda nové kníhy (na podporu prodeje dané knihy) nebo podpis od sportovce (na akci, kam si fanoušek koupil vstupenku). Pro herce jsou setkání s fanoušky zdrojem obživy. Pro někoho z aktivní kariérou pouze vedlejším, pro mnoho herců hlavním a nezanedbatelným. Jakkoliv to je pro mnoho lidí nepředstavitelné, fanoušci si za setkání s herci velmi rádi zaplatí a velmi rádi i nemalé částky. Zkusila jsem si najít aktuální akce s Nathanem Fillionem (abych nevařila vodu), který je zde zmíněn a vypadl mi například Philadelphia Comic Con - http://www.wizardworld.com/home-pa.html. Podpis 80 nebo 125 dolarů (fotka nebo vlastní item), fotka s Nathanem 80 dolarů a Nathan Fillion VIP Experience vstupenka 300 dolarů. Snažíme se vyjednávat osobně s herci, aby vstupenky na akce v Praze byly trochu rozumnější a doufám, že v kontextu informací ze zahraničí naše ceny shledáte více než rozumné :) A upozorňuji, že zde nejde uplatnit argument "Tady jsme ale v Čechách!", to je hercům úplně jedno. Výsledná cena je vždy jen umem a vyjednávacím štěstím organizátorů, ať jsou v Los Angeles nebo ve Varšavě (kde se k tomu ještě přidají letenky).
Ceny
0 0
reagovat
V Entourage dával na ComicConu Johnny Drama autogramy za 10 dolarů. Takže nejspíš je to běžná praxe a US ceny na náš trh. :-
9958
V Entourage dával na ComicConu Johnny Drama autogramy za 10 dolarů. Takže nejspíš je to běžná praxe a US ceny na náš trh. *:-*
0 0
reagovat
Možná jsem idealista, ale mně se ten "ceník služeb" ani trochu nezamlouvá. Buď ať ten herec udělá s fanouškama pár fotek a dá podpisy jen tak (konec konců, to oni mu zprostředkovaně dávají práci) a nebo - jestli ho to obtěžuje - ať to nedělá vůbec. Nedovedu si představit, že by třeba Nathan Fillion někomu takhle naúčtoval svůj autogram.

Ještě bych bral, kdyby třeba byly dvě třídy vstupenek, ty nadstandardní by umožňovaly vstup na aftreparty s danou hvězdou (nebo prostě backstage).
9957
Možná jsem idealista, ale mně se ten "ceník služeb" ani trochu nezamlouvá. Buď ať ten herec udělá s fanouškama pár fotek a dá podpisy jen tak (konec konců, to oni mu zprostředkovaně dávají práci) a nebo - jestli ho to obtěžuje - ať to nedělá vůbec. Nedovedu si představit, že by třeba Nathan Fillion někomu takhle naúčtoval svůj autogram. Ještě bych bral, kdyby třeba byly dvě třídy vstupenek, ty nadstandardní by umožňovaly vstup na aftreparty s danou hvězdou (nebo prostě backstage).
0 0
reagovat

TedGeorge

Keď som o takej praxi s platením vstupného za vstup a foto s hercami počul prvýkrát, tiež ma to šokovalo.

Pred 2 rokmi bol na pražskom festivale Fancity predstaviteľ "Kocoura" z Červeného trpaslíka. A boli k tomu nasledovné informácie, citujem:
Místenka na Dannyho John-Julese stojí 650 Kč.
Před a po besedě se bude Danny fotit a rozdávat autogramy. Bude možné pořídit Dannyho podepsanou fotografii (200 Kč), vyfotit se s ním (250 Kč, získáte tištěnou i elektronickou podobu fotografie) a nechat si tuto fotografii podepsat (150 Kč).

Čiže bohužiaľ zrejme ide o bežnú prax.
9956
Keď som o takej praxi s platením vstupného za vstup a foto s hercami počul prvýkrát, tiež ma to šokovalo. Pred 2 rokmi bol na pražskom festivale Fancity predstaviteľ "Kocoura" z Červeného trpaslíka. A boli k tomu nasledovné informácie, citujem: Místenka na Dannyho John-Julese stojí 650 Kč. Před a po besedě se bude Danny fotit a rozdávat autogramy. Bude možné pořídit Dannyho podepsanou fotografii (200 Kč), vyfotit se s ním (250 Kč, získáte tištěnou i elektronickou podobu fotografie) a nechat si tuto fotografii podepsat (150 Kč). Čiže bohužiaľ zrejme ide o bežnú prax.
TedGeorge
0 0
reagovat
Ne že bych se tam chystal, ale vstupný mě taky šokovalo. Upřímně, kdyby to šlo třeba na charitu tak dovedu pochopit, že to velcí fanoušci ocení, ale tohle mi přijde tak trošku WTF. Nevím, jak je to v USA. Tyhle akce pro sci-fi tam sou jistě běžný a jistě bude i nějaký vstupný, ale zaplatit tolik peněz za vstup na akci pro fanoušky, bez kterejch by ten seriál nepřežil ani sezónu? Prachy za podepsání fotky?

Když už nechtěli pánové přijet zadarmo, tak to měla zatáhnout Prima a udělat z toho nějakým způsobem promo na vysílání. Tohle je na pár facek a nedivil bych se, kdyby se to organizátorům krutě nevymstilo.

Ocenil bych kromě tohoto oznamovacího článku i jeden pěknej doplňující hate článek, kterej by vyvážil tuhle nezaslouženou reklamu. Je mi z toho tak trochu šoufl. Hnus
9955
Ne že bych se tam chystal, ale vstupný mě taky šokovalo. Upřímně, kdyby to šlo třeba na charitu tak dovedu pochopit, že to velcí fanoušci ocení, ale tohle mi přijde tak trošku WTF. Nevím, jak je to v USA. Tyhle akce pro sci-fi tam sou jistě běžný a jistě bude i nějaký vstupný, ale zaplatit tolik peněz za vstup na akci pro fanoušky, bez kterejch by ten seriál nepřežil ani sezónu? Prachy za podepsání fotky? Když už nechtěli pánové přijet zadarmo, tak to měla zatáhnout Prima a udělat z toho nějakým způsobem promo na vysílání. Tohle je na pár facek a nedivil bych se, kdyby se to organizátorům krutě nevymstilo. Ocenil bych kromě tohoto oznamovacího článku i jeden pěknej doplňující hate článek, kterej by vyvážil tuhle nezaslouženou reklamu. Je mi z toho tak trochu šoufl. Hnus
0 0
reagovat
To vstupný je vtip nebo se jim tam připletla nula navíc? :o
9954
To vstupný je vtip nebo se jim tam připletla nula navíc? *:o*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se