Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Reality Show: Afrika volá


ikona
JAn_G
reality show
Jak se dorozumět v Botswaně s domorodci a jak se staví pasti na slepice?  

Souhrny ze zahraničních reality show na TVZone   

Survivor S26E07

Hra navázala přesně tam, kde minule skončila. V oranžovém kmeni stále vládne pohoda z vyhraných soutěží, zato u fialových stále blábolí šílený Phillip a Corinne má pořád co dělat, aby nevybuchla a nevyjela po něm. Vše umocnila soutěž o odměnu, před kterou Philip dělal ramena, jaký není silný, a pak díky němu tým zápolení prohrál daleko rychleji než kdokoliv čekal. Daleko větší ránu však znamenala poměrně těsná porážka v soutěži o imunitu.

 

Oranžoví opět museli na kmenovou radu, a i když se tentokrát střihači příliš nenamáhali předstírat, že by v nebezpečí byl někdo z rozhašteřené dvojice, jejich spor se na rozhodování nepřímo přenesl, když Corinne chtěla ve hře ponechat svého oblíbence Michaela, zatímco Phillip sázel na Julii, u které se domníval, že si z ní udělá svou loutku. Nakonec ale Julie rozebírala za Phillovými zády jeho plány a agentovo zhrzené ego nemohlo jinak než hlasovat se zbytkem kmene a Julii jednoznačně vyřadit ze hry. (Anarvin)

Amazing Race S22E06

Soutěžící si ještě užili své poslední chvíle ve vietnamském hlavním městě pobíháním po tamních cestovních kancelářích a zjišťováním názvu státu jejich nové destinace, načež mu nadobro zamávali z letadla směřujícího do Afriky. Šestá etapa vyčerpávajícího závodu sice výrazně zvolnila své tempo, za to se ale nesla v nesmírně zábavném duchu. Z Botswany se týmy vydaly vyhlídkovým letadlem za křováky, rovnou do srdce africké buše, kde skutečně chyběl už jenom ten N!xau.

 

Ať už šlo o chytání škorpiónů, rozdělávání ohně či stavění pastí na slepice, všechny úkoly soutěžící plnili za asistence domorodců. A výrazná jazyková bariéra mezi nimi vedla k nejedné vtipné situaci a trefnému komentáři. Jako první se buší prodralo duo hokejistů Anthony a Bates, kteří si i nadále vypomáhají s country zpěvačkami, k nimž je toho táhne víc než jen čistá spolupráce. Vniveč nepřišla ani viditelná snaha zmatených buranů z amerického venkova, kteří se z minulého posledního místa probojovali až na třetí pozici. Jako poslední etapu dokončili Max s Katie, ale protože jsme v půli závodu, bylo více než pravděpodobné, že nepůjde o eliminační kolo. Ve hře tak zůstávají i nadále. (Jan_G)

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace