Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp, Charlie Straight a lovec duchů


ikona
Dr.Z
krausšíp
Bude Karel Šíp šéfem fanclubu Charlie Straight? Jaké to je hrát prostitutku? A komu straší ve věži? 

Jaro přišlo na Karla Šípa a pokusil se ho přivítat příšerným vtipem o nevěře a fotbalistovi. Tak už možná víme, proč se tomu jaru k nám nechce.

Zmínka o fotbalistovi byla ovšem nutná kvůli prvnímu hostovi, který byl Ladislav Vízek. S ním si samozřejmě měl Šíp o čem povídat, protože oba jsou nadšení sportovci, ale hlavně kritici poměrů v českém fotbale. Nejprve ale zavzpomínali na časy, kdy Vízek hrál v Dukle a taky porovnali, jak moc se fotbal od té doby změnil.

Druhého hosta jste už mohli vidět v jednom z dílů Show Jana Krause, tentokrát se zpěvák kapely Charlie Straight objevil ve Všechnopárty. Albert Černý hned po první otázce decentně naznačil, že rozhovor s Karlem Šípem bude stát za prd. Po jazykovém okénku, kdy si vysvětlili, co v překladu znamená název kapely, se pustili do rozebírání rozhodnutí zpívat v angličtině, jací jsou fanoušci a kam to chce Charlie Straight dotáhnout.

Na závěr si Karel Šíp pozval herečku Mahulenu Bočanovou. S ní si popovídal o porevoluční cestě na Kypr, kde Bočanová pracovala v reggae baru a zúčastnila se Miss Turist, ve které porazila bandu chlupatých Němek. Řeč byla i o jejím odporu ke svlékání před kamerou a o jejích úplných začátcích v seriálech.

Po ostravském speciálu s Show Jana Krause přesunula zpět do divadla Archa, kde nás v úvodu opět čekalo politické okénko. Rubrika 'Stalo se' pak patřila vtipným a zajímavým statusům z Facebooku.

I po prezidentské volbě se stále mluví o některých neúspěšných kandidátech. Jedním z nich je Jiří Dienstbier, který sváděl souboj hlavně s Milošem Zemanem a v poslední době dostal zavyučenou od ČSSD. S Janem Krause se snažili najít lék na současnou politickou situaci, co by naší zemi prospělo, jaké poměry panují u sociálních demokratů a zdali by měl jít za amnestii sedět Klaus nebo Nečas.

Ceny za loňské výkony v oblasti kultury jsou už nějakou dobu rozdány a mezi nejúspěšnější oceněné se řadí herečka Gabriela Míčová. Ta posbírala Cenu kritiky, Thálii i Českého lva, z toho poslední dvě jmenované za divadelní hru respektive film Odpad město smrt. Zdá se, že Gabriela Míčová je expertka na sebevraždy, protože jich na filmovém plátně nebo na divadelních prknech spáchala už pěknou řádku, takže jsme se dozvěděli, co všechno si už vyzkoušela. Pak už se jen asi 20 minut snažil Jan Kraus zjistit, kterou z cen má Gabriela Míčová nejradši.

Posledním hostem byl opravdový lovec duchů Jaroslav Drábek. Zabývá se hledáním paranormálních entit a taková hledání nám popsal. Ukázal nám také mašinku, kterou měří přítomnost duchů a jiné havěti. Samozřejmě nechyběly historky z praxe.

Fanoušci kapely Charlie Straight by si určitě neměli nechat utéct rozhovor s Albertem Černým. Jinak se toho ve Všechnopárty moc zajímavého neurodilo. I Show Jana Krause předvedla spíše standard a nic výrazného k vidění nebylo.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace