Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Hannibal: Pilot

příspěvky 1 - 3 Napsat příspěvek
Pilot mě příjemně překvapil, rozhodně má seriál lepší premisu než Foxovský The Following (kterému bohužel už potvrdili druhou sezonu). Herecké obsazení je prvotřídní. Čtvrtek večer je bohužel pro NBC prokletý a pilot nedokázal ve sledovanosti konkurovat ani x-tým dílum Scandal nebo Elementary. Myslím, že z toho bude pěkná jarní miniserie.

V článku bych nahradil spojení "perfektní ratingy" spíše popisem "ne úplně katastrofální ratingy" protože NBC je skoro v komatu. Sám mám třeba Chicago Fire velmi rád, ale při své sledovanosti by byl na Foxu nebo CBS zrušen po první sezoně.

Stejně jako u The Following, žijí patrně američtí cenzoři na jiné planetě než já a mají diametrálně odlišné představy co lze pustit do vysílání - podřezávání hrdel, tepenné krvácení, kanibalismus, resekce orgánů zaživa a mučení jsou v pořádku, ale nedej bože aby někdo řekl sprosté slovo nebo ukázal ženské ňadro - to by americké maminky sepisovaly petice za mravní ohrožení mládeže. Pokud to někdo chápe, dejte vědět, rád se poučím.
10024
Pilot mě příjemně překvapil, rozhodně má seriál lepší premisu než Foxovský The Following (kterému bohužel už potvrdili druhou sezonu). Herecké obsazení je prvotřídní. Čtvrtek večer je bohužel pro NBC prokletý a pilot nedokázal ve sledovanosti konkurovat ani x-tým dílum Scandal nebo Elementary. Myslím, že z toho bude pěkná jarní miniserie. V článku bych nahradil spojení "perfektní ratingy" spíše popisem "ne úplně katastrofální ratingy" protože NBC je skoro v komatu. Sám mám třeba Chicago Fire velmi rád, ale při své sledovanosti by byl na Foxu nebo CBS zrušen po první sezoně. Stejně jako u The Following, žijí patrně američtí cenzoři na jiné planetě než já a mají diametrálně odlišné představy co lze pustit do vysílání - podřezávání hrdel, tepenné krvácení, kanibalismus, resekce orgánů zaživa a mučení jsou v pořádku, ale nedej bože aby někdo řekl sprosté slovo nebo ukázal ženské ňadro - to by americké maminky sepisovaly petice za mravní ohrožení mládeže. Pokud to někdo chápe, dejte vědět, rád se poučím.
0 0
reagovat
Ajaj :o, tohle nebude nic pro ochránce zvířat - mám neblahé tušení, že mimimálně několik těch Willových pejsků nedopadne zrovna nejlépe..!
btw to, co v pilotu po herecké stránce předvádějí oba hl. představitelé, je prostě neuvěřitelné.
10020
Ajaj *:o*, tohle nebude nic pro ochránce zvířat - mám neblahé tušení, že mimimálně několik těch Willových pejsků nedopadne zrovna nejlépe..! btw to, co v pilotu po herecké stránce předvádějí oba hl. představitelé, je prostě neuvěřitelné.
0 0
reagovat

Kde?

Dobrý den,

jsem obdivovatelem doktora Lectera řadu let, rád bych se autora zeptal, kde se mohu na zmíněný seriál podívat - nenašel jsem, že by NBC umožňovala online vysílání.

Děkuji.
10019
Dobrý den, jsem obdivovatelem doktora Lectera řadu let, rád bych se autora zeptal, kde se mohu na zmíněný seriál podívat - nenašel jsem, že by NBC umožňovala online vysílání. Děkuji.
Kde?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se