Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Reality Show: Zrádci a kozy


ikona
Anarvin
reality show
Jak rychle se jezdí v Botswaně? Dá se jezdit na vodních lyžích na řece plné krokodýlů? A co napáchal zrádce mezi trosečníky?  
Souhrny ze zahraničních reality show na TVZone   
 
Amazing Race S22E07

V Africe o legraci není nouze. Sedmá etapa závodu tak pokračuje v srdci Botswany a soutěžící tentokrát nejezdí jen v zapůjčených autech, ale předhání se při přepravování koz v tradičních domorodých kánoích. Anthony a Bates, kteří vyrazili v čele smečky, využili možnosti fast forvardu, kdy museli na vodních lyžích zdolat řeku plnou krokodýlů, a opětovně si zajistili první místo.
Blonďaté country zpěvačky jely doslova na plný plyn, za což si vysloužily značnou pokutu a návštěvu tamní policie. O nic líp na tom nebyli ani Max s Katie. Rovněž se nevyhnuli pokutě za rychlou jízdu, a aby toho nebylo málo, Max přímo před policejní stanicí naboural vypůjčené auto. Navzdory veškerému zpoždění však oba týmy zabraly. Zpěvačky si vybojovaly třetí místo a asociální novomanželé se i přes speed bump dostali do finále včas. Plny dojmů tak závod se vší důstojností opustily Pam s Winnie. (Jan_G)

Survivor S26E08

Díky Shamarově evakuaci jsme se dočkali spojení kmenů už v osmé epizodě, a tak poměrně jednoznačnou dosavadní hru, kdy soutěž opouštěli prakticky výhradně Fanoušci, vystřídalo šťavnaté drama, kdy Fanoušci i Veteráni začali horečnatě taktizovat, aby si v novém kolektivu vytvořili co nejlepší pozici. Chvilku klidu přinesla soutěž o imunitu, kterou poměrně nečekaně vyhrál jinak slabý Cochran, ale pak už pletichy frčely na plné obrátky. Zpočátku to vypadalo, že Veteráni budou nadále držet pospolu a vyřadí někoho z Fanoušků, nejspíš Eddieho či Reynolda. 
Jenže Malcolm a Corinne se dali dohromady s Reynoldem, Eddiem a Michaelem a věřili, že když se na aktuální kmenové radě podaří nenápadně vyloučit Sherri, nikdo nepozná, že staré vazby už neplatí a příště skupince stačí přetáhnout na svou stranu Erika a v tu ránu mají celou hru pod kontrolou. Bohužel, Corinne se pokusila vedle Erika přesvědčit také Dawn, která plán vyzradila ostatním spojencům. Ti se tak vykašlali na vyřazování Fanoušků a rychle zakročili proti zrádci ve vlastních řadách. Devátou vyřazenou se tak stala právě Corinne. (Anarvin)
Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace