Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Perníkový táta zná svého nástupce


ikona
Spooner
breaking
Čeká nás nečekaný spin-off oceňované pecky? 

Vynikající drama Breaking Bad, nebo hezky česky Perníkový táta, patří bezpochyby mezi nejvíce oceňované seriály posledních let. Kritici tleskají, diváci slintají a Bryan Cranston dostal díky své již kultovní roli nespočet filmových nabídek. Každá éra ale jednou končí a drogové patálie Waltera White bohužel skončí již toto léto druhou polovinou páté sezóny. Na kabelovce AMC si jsou však evidentně vědomi, že by je ztráta velebené značky mohla dost bolet, a tak se pomalu začíná mluvit o možném spin-offu.

Ten by se zabýval postavou protřelého právníka Saula Goodmana, kterého v úspěšném seriálu hraje komik Bob Odenkirk. Ten se v seriálu objevuje již od druhé série a slouží zde jako jeden z mála komických prvků. Není proto divu, že by se v případě odklepnutí projektu jednalo o komediální seriál pojednávající o osudech oblíbené vedlejší postavy. O případném spin-offu navíc mluví samotní tvůrci Perníkového táty Vince Gilligan a Peter Gould, takže o kvalitu bychom se zřejmě bát nemuseli. Vše je ovšem zatím ve fázi spekulací a dohad a bude tak zřejmě záležet na úspěchu Walterových závěrečných epizod.

Chtěli byste vidět další seriál ze světa Waltera Whitea?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace