Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Black Sails Michaela Baye


ikona
Spooner
bay
Jak vypadá nový ambiciózní seriál akčního megalomana? 

Na kabelovce Starz se s tím nepářou a v posledních letech se zde nebojí ani pořádně utrácet. Nad epickým závěrem Spartaka slintáme ještě teď, za přesnou atmosféru padesátých let ve výtečném Magic City se místní producenti také nebojí utratit dostatek peněz a čerstvý seriál Da Vinci´s Demons asi taky nebude z nejlevnějších. Další velká výzva pak stanici čeká začátkem příštího roku, kdy se sem doplaví nový ambiciózní projekt megalomana Michaela Baye, Black Sails. Jeho nový projekt bude velmi volně vycházet z legendárního Ostrova pokladů a s kapitánem Flintem a Johnem Silverem se tak seznámíme dvacet let před proslulými událostmi. A dle první ochutnávky se máme na co těšit.

Na nějaké epické záběry, velkou porci šermování či Bayovy oblíbené výbuchy sice můžete zatím zapomenout, ostatně premiéra seriálu je ještě zatraceně daleko. Slušné pirátské atmosféry, ve které poteče rum a krev proudem, bychom se ale evidentně dočkat mohli. Tobymu Stephensovi, známému to záporákovi z bondovky Dnes neumírej, role kapitána Flinta zřejmě také sedne a pilot navíc zrežíruje Neil Marshall, jenž má na kontě historickou řezničinu Centurion nebo výborný horor Pád do tmy. Zvědavost zkrátka roste a je celkem škoda, že tahle krvavá bárka se k nám doplaví až příští rok.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace