Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dva chlapi přijdou o svoji mladší půlku


ikona
Spooner
men
Oblíbený sitcom přichází o svojí nejmladší hvězdu. 

Dalo se to celkem čekat. Tvůrci populárního sitcomu Dva a půl chlapa si na nedostatek problémů a nervů při natáčení nikdy nemohli stěžovat. Když se pak na podzim herec Agnus T. Jones rozkecal o tom, že oblíbená komedie je jen jedna velká zvrácenost, bylo jasné, že ani letos nebude mít tým okolo Chucka Lorrea na růžích ustálo. Bývalá hvězda si rozmýšlela kvůli studiu odchod ze seriálu již minulý rok. Po listopadovém extempore už ale bylo jasné, že letos se ani moc rozmýšlet nemusí. Přirovnávat sitcom k Satanovu ďábelskému plánu se zkrátka nevyplácí, a tak se mladý Jake v nadcházející sezóně Dva a půl chlapa neobjeví.

Tedy aspoň ne jako jedna z hlavních hvězd. Pořád zde totiž existuje malá šance, že se objeví jako hostující herec v několika dílech jedenácté série. I tato možnost je ovšem zatím ve hvězdách.  Je sice pravda, že mladý Jake se již v aktuálně končící sérii zjevoval méně, než předtím, ale i tak jde o další těžkou ránu pro úspěšný seriál, kterému už tak z původních chlapů v názvu zbyl jen jeden. Na CBS však musí vysokou sledovanost ždímat, dokud to jde, a tak se s Jonem Cryerem a Ashtonem Kutcherem setkáme i v další řadě. Oba pak budou za své nekonečné taškařice dostávat na konto pěkných sedm set tisíc dollarů za epizodu a stále jsou tak bezkonkurenčně nejlépe placenými herci v televizi. Tak snad příští sezónu opět dokážou, že si své peníze zaslouží a utáhnou oblíbenou řachandu i bez svého nejmladšího člena.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace