Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Reality Show: Na Berlín!


ikona
Anarvin
reality show
V čem se dá závodit v Berlíně? Jak strašidelná je buranská grilovačka? A kdo se pakoval z ostrova?  

Amazing Race S22E09

„Pane Gorbačove, zbourejte tuhle zeď.“ Ano, ze zasněžených švýcarských Alp se týmy přesunuly do předvánočního Berlína, kde je čekal jedna z nejzábavnějších etap celé sezóny. Nejdříve si zaskočily k Braniborské bráně a odtud k nejvyšší budově Berlína, odkud se spustily adrenalinovým volným pádem. Následně je čekal detour v podobě stavění trati pro vláčky či přenášení křiklavých neonových písmen do tamního muzea.

Tou nejbizarnější částí však byla návštěva psychedelického labyrintu, ve kterém soutěžící museli najít svou další stopu. Jako první devátou etapu překvapivě, přesto zaslouženě, dokončili novomanželé Max a Katie. Roller-derby mámy se ztratily v divoké dopravní tepně a ztratily svůj náskok nad hokejisty, kteří jim v běhu k cíli ukázali záda. Tato část závodu ovšem nebyla eliminační a mámy tak dostaly svou druhou šanci. (Jan_G)

Survivor S26E11

Minule měla tříčlenná opozice štěstí, že měla dost imunit na to, aby se zachránila. Podobný plán nemohl vyjít dvakrát, a tak jsme byli zvědaví, jestli se pánům podaří nějak vykličkovat ještě jednou. První známky nedůvěry budila už aukce, ve které se ohrožení jedinci nepokoušeli vydražit výhodu ve hře ani zdaleka tak vehementně, jak by se od někoho v jejich pozici slušelo.

Malcolm nakonec sice koupil nápovědu k tajné imunitě, ale ani s její pomocí ji nedokázal vypátrat. Výhodu v soutěži o imunitu koupil Cochran, který ji nakonec taky vyhrál. Ohroženým pánům tak zbylo už jen předstírat, že našli alespoň jednu tajnou imunitu a pokusit se na svou stranu přiklonit Erika a Sherry, nicméně plán nevyšel a stratég Malcolm se poroučel ze hry. (Anarvin)

Deep South Paranormal S01E03

Strašidelný buranov nás kupodivu ještě stále neomrzel. A tak přinášíme rekap třetí paranormální epizody s názvem Got Them Lady in Black Blues. Co nového tento týden natočili členové vousatého štábu s přezdívkami neohrožených comicsových hrdinů? Má vypravěč pořád stejně nakřáplý a správně "harleyovský" chraplák? Ano, pokud stojí na DSP něco za zmínku, je to vážně Keithovo charisma - frajerského kytaristu si oblíbí asi každý. Ale vyražme již vzhůru do Alabamy do tajemné továrny v blízkosti krvavého jezu, do nějž se před mnoha lety vrhla zkroušená matka nebohého malého pracanta...

Paní v černém a neklidný duch dítěte, které si nerozumělo s výtahovou šachtou? Proč ne. Epizoda sice začíná chytáním žabího dechu do malých zkumavek (ze slizkých obojživelníků vycucává lék na duchy bezzubý šaman Hart), a dočkáme se i nudné grilovačky s celou skupinou, konečně se ale také něco pořádného děje i po setmění. Z půdy rozlehlé továrny se ozývá hrůzyplný dupot, po osamělých vyšetřovatelích někdo hází suť, a na menší procházku si nakonec vyjde i samotná černá paní. Strach se hlásí o slovo! Trvalo tři díly, než se v případě děsivých historek z jihu SyFy podařilo bodovat s atmosférou: nebo alespoň trochu. Příští sledování si i tak budeme muset pořádně rozmyslet... (Davies182)

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace