Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Špionážní Legends s Seanem Beanem


ikona
Spooner
bean
Populární herec se představuje v novém dramatu od tvůrce hitu Homeland. 

Pánové a dámy z TNT se nezdají. Teprve včera jsem tuto kabelovku v trailerovém okénku malinko plísnil za produkování nepříliš originálních a několikrát viděných zápletek a už abych pomalu začal sepisovat omluvu. Před pár dny k nám totiž dorazit výborný trailer na The Last Ship od Michaela Baye a nyní nám stanice představila svůj další vysoce očekávaný titul Legends, který pro změnu chystá neméně zajímavý producent hitu Homeland, Howard Gordon. A ani tuto upoutávku rozhodně nemůžeme přejít bez povšimnutí.

Kromě nesmírně zajímavého příběhu nám nové drama vrací do bedny také našeho oblíbence Seana Beana. Ten si sice tentokrát asi se seriálovou smrtkou jen tak nepotyká, ale jednoduché to rozhodně mít nebude. Zahraje si totiž špičkového tajného agenta, jenž má schopnost dokonale se převtělit kvůli práci v utajení do jiné osoby. Jenže přijde čas, kdy jeho vlastní identita začíná být zpochybňována a hlavní hrdina nám z toho začne malinko magořit. Celé to po první upoutávce vypadá hodně nadějně a Sean Bean již zde vyznívá jako daleko lepší volba, než původně obsazený Brendan Fraser. Celého projektu se ovšem, stejně jako v případě Bayovy poslední lodi, dočkáme až příští rok. Na TNT nás evidentně chtějí pořádně potrápit.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace