Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Star Wars v bedně už za rok


ikona
Mr. Hlad
star wars
Novým Hvězdným válkám kino rozhodně stačit nebude, příští rok zamíří do televize 

Star Wars budou v následujících letech úplně všude a zatím nemáme důvod mít z toho obavy. Animák s podtitulem Clone Wars to v bedně brzy zabalí, ale Síla z obrazovek jen tak nezmizí. Už v na podzim 2014 ho totiž nahradí seriál Star Wars: Rebels. Úvodní hodinovou epizodu napíše Simon Kinberg, jenž má na kontě Pana a paní Smithovi nebo poslední X-Meny, a pak bude na celý projekt dohlížet jako výkonný producent. Podle všeho se ale dočkáme víceméně podobného stylu jako u Klonových válek, protože tvůrci už teď slibují, že bavit se budou jak děti, tak i dospěláci. A navíc na Rebels bude pracovat i pár lidí právě z Clone Wars.

Děj se má odehrávat mezi třetí a čtvrtou epizodou, kde je pořád hodně nezmapovaných míst. Impérium loví rytíře Jedi a začíná se formovat odboj, ale nic dalšího konkrétního nechce pochopitelně zatím nikdo prozradit. Bylo by ale velké překvapení, kdyby se alespoň občas neobjevila ani jedna trošku známější postava. První, kdo něco ze Star Wars: Rebels uvidí, budou návštěvníci akce s názvem Star Wars Celebration Europe, která se koná na konci července v německém Essenu. Určitě se mezi nimi najde někdo, kdo pořídí pirátské záběry. K nadšení a odhodlání fandů téhle ságy máme absolutní důvěru.

Tady vám ke Star Wars: Rebels něco málo řeknou sami jeho tvůrci:

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace