Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp, senioři a móda


ikona
Dr.Z
krausšíp
Jak začínal Miloš Knor? A Co si vzít na sebe, abyste se nemuseli stydět? 

Senioři vpravo, senioři vlevo. Karel Šíp už myslí na budoucnost a upozorňuje na sviňárny páchané na důchodcích. Kdo by si myslel, že by se s hostem bavil o podobných nešvarech současné společnosti, byl by na velikém omylu.

Zmínka o seniorech padla čistě z důvodu toho, že jako první přijal pozvání osmaosmdesátiletý herec Jan Skopeček. Zpočátku jsme si připomněli jeho manželku Věru Tichánkovou a zároveň jsme si vyslechli, jak probíhalo jejich rande v cirkusu. Když už tam měl Šíp herce, tak se musel zeptat i na nějaké ty historky z divadla. No a závěr již tradičně patřil plánům do budoucna, mezi kterými se vyjímá Kameňák 4.

Co se bude dít během dalšího rozhovoru, si můžete odvodit už od jména hosta. Byl jím bavič Miloš Knor je zárukou solidní zábavy a nikdy s ním není nuda. Ale i s ním si to Karel Šíp vzal hezky od začátku, takže pokud vás někdy zajímalo, co dělal Miloš Knor před pořadem Na stojáka, tak tady vám to prozradí. Od toho se odpíchl ke své hvězdné kariéře v Rakousku, kde se do povědomí tamních diváků zapsal jako moderátor a dnes už také jako bavič.

Posledním hostem byla herečka a zpěvačka divadla Semafor Dagmar Zázvůrková. Ta vyprávěla, jak se dostala ke spolupráci s Jiřím Suchým. Stejně tak nám prozradila svá další účinkování.

Jan Kraus v pátek v úvodu své show nabídl hned dvě rady. Jednak přišel na to, že je lepší si v naší zemi nakrást miliony a pak si odsedět směšný trest,  zároveň apeloval na Ministerstvo obrany, aby do vojenského rehabilitačního centra na Šumavě zavedli internet. Nechybělo ani „Stalo se“ a s ním více či méně zajímavé zprávy.

A u starších hostů zůstaneme i v Show Jana Krause, na červenou sedačku se totiž posadil režisér Juraj Jakubisko a hned nás kdo ví proč obohatil o informaci, kdy ztratil své panictví. Naštěstí jsme se pak věnovali jeho novému filmu, vrátili jsme se i k jeho problémům se srdcem a probrali se i nějaké ty „techtle mechtle“ s Olgou Schoberovou.

Dalším hostem byla zpěvačka a dcera Tomáše Töpfera Marta Töpferová, která se rozpovídala o svém pobytu v USA, o návratu z emigrace, o hudbě, o rodičích a vlastně o všem, co ji obklopuje. A samozřejmě nechyběla písnička.

Jan Kraus má módu rád, už jednou si pozval módní bloggerku a teď si řekl, že je na čase přivítat další. Shodou okolností se jedná o neteř Jaromíra Jágra. Pavlína Jágrová si s Krausem povídala o svém projektu, jak se fotí, co se nosí a v čem radši ven nevycházet.

Po dlouhé době to Všechnopárty dokázala a přichystala nám zajímavější a zábavnější hosty než talk show na Primě. Vaši pozornost by si tak zasloužili Jan Skopeček a Miloš Knor.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace